Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
356,52 Ft
Euró
385,58 Ft
Font
452,60 Ft
Bitcoin
67,048 $

Esővel és viharos széllel köszönt be a péntek

Habár akár 16 fok is lehet napközben, és számíthatunk némi napsütésre is, alapvetően szeles lesz az idő, némi záporral tarkítva.

...svg content...Fotó: Twenty20
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

Csütörtök délután és pénteken is általában felhőátvonulások várhatók többórás napsütéssel, de péntek délutántól nyugat felől átmenetileg erősen megnövekszik a felhőzet.

Csütörtökön kora estig elszórtan alakul ki zápor, majd péntek reggel, délelőtt a középső megyékben lehet néhol gyenge eső, záporeső, később számottevő csapadék nem valószínű. Soron kívül Semmi jele annak, hogy támadás következtében zuhant volna le az iráni elnök helikoptere

Az északnyugatira, nyugatira forduló szél nagy területen viharossá fokozódik. A szeles idő éjszaka is folytatódik, de pénteken napközben is több helyen lehetnek erős lökések, majd fokozatosan délire fordul a légmozgás.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 1 és 7 fok között valószínű, de a kevésbé szeles délnyugati tájakon, valamint az északkeleti határnál gyenge fagy is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet pénteken 10 és 16 fok között alakul.

(MTI)

Szentkirályi Alexandra: Karácsony ostobának nézi a budapestieket

Szentkirályi Alexandra most arról beszélt, hogy Karácsony Gergely főpolgármester ostobának nézi a budapestieket.

Szeretetotthonból tűnt el egy 92 éves nyugdíjas

Jelenleg is keresik a rendőrök azt a 92 éves idős nyugdíjas nőt, aki egy szeretetotthonból tűnt el, és még csak életjelet sem ad magáról.