Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,137 $

Exatlon: a nézők rászóltak Kása Andrisra, hogy ne sírjon ennyit

Nem mindenkinek tetszik, hogy a kihívók legidősebb versenyzője ennyire érzelmes, jobban örülnének, ha több pontot szerezne.

...svg content...Fotó: Instagram/Exatlon Hungary
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Kása András már a korábbi évadban is meglepetést okozott, és bizonyította, hogy a kora csak egy szám, semmi több. Sokan még mindig az évszáma alapján ítélik meg az embert, és előre leírják.

A nézők közül sokan megtették ezt András esetében is, akinek noha nincs komoly sportmúltja, abszolúte fel tudja venni a versenyt a bajnokokkal és a saját csapattársaival. Okozhat még meglepetéseket, és nagyobb problémákat is, efelől kétségünk nem lehet. Soron kívül Hét falut kellett evakuálni a nagy indonéz vulkán villámok szórta kitörése miatt (fotóval)

András egy nagyon jószívű ember, szívén hordja társai sorsát, és ez a bajnokokra is igaz. Emiatt is sírta el magát több alkalommal az Ungi elleni párbajon, amit végül simán lehozott.

Gáspár Evelin megmutatta a szerelmét, már együtt élnek

Annyira simán, hogy a bajnok még csak pontot sem tudott ellene szerezni, és azóta még erősebb lett a kihívó. Ezt a legutóbbi versenynapon is bizonyította, mindenki elismerte, hogy mennyire erős.

Lapozó: 1 2

Klopp megerősítette, a Liverpool az utolsó klubja Angliában

Szoboszlai Dominik edzője nem fog más csapatot irányítani Angliában, és azt mondja, hosszú szünetre megy.