Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,20 Ft
Euró
385,37 Ft
Font
449,24 Ft
Bitcoin
65,066 $

Panucci: „Laporta egy Barca-szurkoló, szereti a csapatot, és vissza fogja vinni őket a csúcsra”

A Real Madrid egykori játékosa elismerően nyilatkozott a Barcelona régi-új elnökéről.

...svg content...MTI/EPA/Alejandro Garcia
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő

A csütörtöki Barcelona – Napoli Európa-liga mérkőzés kapcsán fejtette ki véleményét a játékosból edzővé lett Christian Panucci. A korábbi védő a katalánokat a nápolyiak erejére figyelmezteti, akik inkább a spanyol, mintsem az olasz bajnokságra jellemző csapat.

Panucci szerint a Napoli lendületben van, a sérült játékosai is felépültek, formájukat pedig jól jelzi az Inter ellen elért döntetlen is. A csapat ráadásul a bajnoki címért folytatott versenyfutásban is tartja az iramot, a Milantól mindössze 2 pont a lemaradásuk. Soron kívül Donáth Annát sokkolták a Robert Fico elleni merényletről megjelent kommentek

„Spalletti játéka az ellenfél kivárására és az ellentámadásra épül. Isigne vagy Osimhen olyan csatárok, akik kitűnően alkalmazzák a Barcára veszélyes kontrajátékot.”

Panuccit arról is megkérdezték, hogy mi a véleménye a jelenlegi, Messi nélküli, újjáépítés alatt álló Barcelonáról:

„Xavinak rengeteg tapasztalata van, és pontosan tudja, milyen a Barca világa. Ismeri a légkört, és ez mindent megkönnyít. De ahogy Laportának, úgy neki is időre van szüksége, mert jelenleg nem tudja leigazolni a legjobb játékosokat. Ezekben a hetekben a csapat javult és feljebb lépett a tabellán. Majd meglátjuk, hogy jövőre a La Ligában főszereplő tud-e lenni, mert ez egy folyamat része: először a hazai bajnokságban kell az élre kerülni, aztán Európában.”

Végül Laporta szerepére is kitért:

„Szerintem Laporta egy szurkoló, aki szereti a csapatot, és azt fogja tenni, ami a legjobb a klubnak. Nem könnyű a helyzet, mert évek óta komoly adósságot cipel a Barca, de ő egy olyan elnök, aki ért a futballhoz, és előbb-utóbb újra a nagyok közé emeli a Barcelonát” – nyilatkozta a Marcának.

Putyin és Biden is megszólalt a Fico elleni merénylet után, aki magánál volt

Joe Biden amerikai elnök és Vlagyimir Putyin, Oroszország elnöke szinte egyszerre reagált a Robert Fico elnök elleni merényletre.