Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,11 Ft
Euró
385,66 Ft
Font
451,33 Ft
Bitcoin
70,822 $

Orbán Viktor már a magyarok egyik kedvenc helyén van

Magyarország miniszterelnöke szinte mindig úton van, ezúttal frakcióülésre indult, méghozzá a magyarok egyik kedvenc helyére.

...svg content...Fotó: Facebook/Orbán Viktor
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke eddig is nagyon aktív volt, most azonban a választások miatt még több feladata akadt. Ez nyilván több üléssel, több utazással, és több megbeszéléssel is jár, ami egyúttal az egyik legintenzívebb időszaka.

A Fidesz számára is nagyon sok múlik a következő heteken, hiszen már nincs messze a választás, amikor az ország arról is szavaz, hogy kit szeretne a miniszterelnöki székben látni. Orbán „veteránnak” tekintheti magát az ország eltöltött idő miatt, és most újabb négy évre készül.

Orbán Viktor üzenete: „Segítsenek! Nyomjuk!”

Ennek érdekében többek között frakcióülést is tart, ami ma vette kezdetét, közvetlen azelőtt, hogy a brazil miniszterelnökkel találkozna. „Kihelyezett frakcióülés Balatonfüreden” – írta a posztjában Orbán Viktor.

Karácsony odaszólt: „Vitézy Dávid egy okos fiú, csak ne bízzunk rá közpénzt”

Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere keményen odaszólt Vitézy Dávidnak, akit okos fiúnak tart, de szerinte jobb, ha nem bíznak rá közpénzt.

40 éve nem látott földrengést mértek Olaszországban

4,4-es erősségű földrengés rázta meg az Olaszországban található Campi Flegrei szupervulkánt hétfő este, amire 40 éve nem volt példa.