Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,64 Ft
Euró
388,88 Ft
Font
452,11 Ft
Bitcoin
62,965 $

Liu Shaolin elmondta, miért korcsolyáznak az olimpiai búcsún

Sajnos a magyar válogatott nem jutott be a mai fináléba, Liu Shaoang és társai azonban emlékezetessé szeretnék tenni a búcsújukat a férfi rövidpályás gyorskorcsolyázók 5000 méteres B-döntőjében.

Fotó: Nógrádi Bence (b) váltja Liu Shaoling Sándort a férfi rövidpályás gyorskorcsolyázók 5000 méteres váltóversenyének B döntőjében a Fővárosi Fedett Stadionban a pekingi téli olimpián 2022. február 16-án. A magyar férfi váltó megnyerte a B döntőt, így a hatodik helyen végzett. MTI/Kovács Tamás
Sport

Takács Petra

Szerkesztő

Magyarország első egyéni téli olimpiai bajnokának bátyja, Liu Shaolin Sándor, a hollandok és japánok elleni csata előtt megemlített egy különleges motivációt, amelynek során azt a kérdést tették fel nekik: „Ha már az érmekért nem csatázhattok a fináléban, azért legalább egy világcsúcsot megpróbáltok összehozni?”

Ez is arra utal, hogy mekkora elvárásoknak kell megfelelniük, így nem csoda, hogy a Covid-fertőzéssel kiegészült felkészülés után késve érkezett Pekingbe, mégis sporttörténelmi bravúrt ért el Liu Shaoang, amelyet ezidáig még nem is tudott teljesen feldolgozni – írta a Ripost. Soron kívül 400 fős küldöttséggel érkezik a kínai elnök, aki miatt a légteret is lezárhatják

PSG-Real Madrid: Mbappé a hős, Messi negatív rekordot állított be

A hétfői éremátadó ceremónián megkönnyezte a magyar himnuszt, azonban az édesanya, aki idehaza izgulta végig fiai versenyeit, úgy véli, még időre van szüksége ahhoz, hogy tudatosuljon benne, mekkora sikert ért el.

Dráma Párizsban, a PSG kiesésével döntős a Dortmund a Bajnokok Ligájában

Eldőlt, melyik csapat jutott be elsőként a Bajnokok Ligája döntőjébe a PSG és a Dortmund közül.

Az USA után olasz egyetemekre is átgyűrűztek a palesztin-párti tüntetések

Azt követően, hogy az Egyesült Államokban már hetek óta jelentős palesztin-párti megmozdulások zajlanak a különböző egyetemeken, a jelenség az olaszországi felsőoktatási intézményekre is átterjedt.