Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
354,20 Ft
Euró
385,37 Ft
Font
449,24 Ft
Bitcoin
65,066 $

Minden iPhone-t és Samsung csúcsmobilt legyőzhet a Lenovo Legion Y90

A kínai techóriás kifejezetten gamerek számára kifejlesztett okostelefonja eszméletlen teljesítményre képes.

...svg content...Lenovo
Mobil

Kulcsár Péter

Szerkesztő
TÉMÁK

A Sparrows News egy Lenovo L71061 kódnevű telefonra bukkant az egyik interneten elérhető adatbázisban, ami minden bizonnyal a Legion Y90 lehet. A tesztek során a készülék 1 110 ezres futtatási pontszámot és 202,84-es folytonossági pontot ért el, amire még egyetlen csúcsmobil sem volt képes.

A telefont ugyanazzal a Snapdragon 8 Gen 1 lapkakészlettel szerelték fel, mint sok más 2022-es zászlóshajót, a Legion Y90 viszont dupla ventilátorral rendelkezik, így tartós teljesítményt biztosít, nem mellesleg 18 GB RAM memóriájával és 1 TB-os tárhelyével gyakorlatilag verhetetlen. Soron kívül Donáth Annát sokkolták a Robert Fico elleni merényletről megjelent kommentek

A készülék hatalmas, 6,91 hüvelykes, 1080p+ felbontású, 144 Hz-es frissítési rátájú, 720 Hz-es érintés mintavételi frekvenciával és HDR támogatással ellátott AMOLED kijelzővel büszkélkedik.

Korábban a Lenovo egyik munkatársa megosztott közösségi oldalán egy képernyőképet, amelyen az látszik, hogy a chip csupán 38,9 Celsius-fokra melegedett fel 30 perc leforgása alatt, 120 fps-es gaming mellett, ami azt jelenti, hogy stabil maradt annak ellenére is, hogy intenzíven ki lett használva a teljesítménye.

Arról egyelőre nem lehet szinte semmit sem tudni, a Lenovo pontosan mikor tervezi piacra dobni a csúcsmobilt – az eddigi szóbeszédekből kiindulva a Legion Y90 leghamarabb március-április környékén debütálhat.

Putyin és Biden is megszólalt a Fico elleni merénylet után, aki magánál volt

Joe Biden amerikai elnök és Vlagyimir Putyin, Oroszország elnöke szinte egyszerre reagált a Robert Fico elnök elleni merényletre.

Már a következő szezontól kezdve kiirthatják a VAR-t a Premier League-ből

A Premier League klubjai a következő hónapban tartandó éves közgyűlésükön szavaznak majd arról a javaslatról, hogy a következő szezontól kezdve megszüntessék-e a videóbíró (VAR) rendszert.