Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,04 Ft
Euró
402,11 Ft
Font
479,22 Ft
Bitcoin
63,815 $

Melegrekorddal köszönthet be a csütörtök, akár 20 fok is lehet

Napfény járja át a szívünket újra, melegrekord jön februárra.

...svg content...Fotó: Twenty20
Belföld
Author image

Borbély Fanni

Szerkesztő

Kifejezetten meleg lesz csütörtökön, sőt, akár a 18-20 fokot is elérheti a hőmérséklet, miután reggel egy hidegfront előterében feltámad a délnyugati szél, sokfelé élénk, erős széllökésekre kell majd számítani, és helyenként viharos lökések is előfordulhatnak.

Aggódni azonban nem kell, mivel ezzel együtt egy enyhe levegő is áramlik Magyarországra, mely a délelőtti órákban 10 és 17 fok közé emeli a hőmérsékletet, ám délutánra jön csak az igazi jó idő: az ország legnagyobb részén a kora délutáni órákra északnyugaton akár 18-20 fokot is mérhetünk. Soron kívül Tragédia: elhunyt Sallai Nóra balesetben súlyosan megsérült kisfia

Ezzel pedig könnyedén megdőlhet a február 17-ére vonatkozó melegrekord, mivel az OMSZ hivatalos mérései szerint Sellyén 18,6 fok volt 1998-ban azon a napon, mely a jelenlegi melegrekordnak számít.

Csütörtök délután azonban megérkezik a hidegfront, melynek hatására a szél is kissé felerősödik, később pedig akár viharos széllökésekké is fokozódhat a szél. Az Időkép előrejelzése szerint a hidegfront ezen felül esőt is hozhat, ezért helyenként futó záporok alakulhatnak ki, sőt, akár még az ég is megdörrenhet bizonyos területeken.

Forrás: Időkép

Mentelmi jog: Deutsch Tamás bemutatta a Magyar Péterről készült videofelvételeket

A Fidesz vezető politikusa bemutatta azokat a videós felvételeket, melyeket minden képviselő megkapott az Európa Parlamentben.