Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
353,99 Ft
Euró
394,10 Ft
Font
469,18 Ft
Bitcoin
62,956 $

Valentin nap: Kiszel Tünde mindent vitt az ünnepi fotójával

Kiszel Tünde is beszállt a játékba, és egy igen szexi képet tett közzé magáról a nagy nap alkalmából, ami nálunk abszolúte befutó lett.

...svg content...Fotó: Instagram/Kiszel Tünde
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Kiszel Tünde sok szempontból egy utánozhatatlan médiaszemélyiség, aki régóta van a szakmában. Évtizedek óta ismerik az emberek, sokan szeretik, bár rengeteg bántást is kapott az évek alatt, durva hozzászólásokkal tarkítva.

Tünde azonban valóban egy egyedi karakter, aki legendává vált a naptárjával, amiből már számtalan készült. Természetesen a legutóbbi év kapcsán sem maradhattunk naptár nélkül, és nagy volt iránta az érdeklődés. Soron kívül Megvan a dátum: ekkor valósulhat meg a vita, amin Magyar Péter és Orbán Viktor is jelen lesz

Tünde azon kevesek egyike, aki ugyanazt a karaktert hozza, gyakorlatilag amióta megismerhettük őt. Nem csapta meg a hírnév szele, természetes maradt, és kitart a saját útja mellett.

Hosszú Katinka egy több mint különleges képet osztott meg a párjáról Valentin napon

Szeret ünnepelni, nagyon is megadja a módját, még akkor is, ha egyesek ezért kritizálják. Közben igyekszik magát formában tartani, és valami pluszt adni a sok támogatásért cserébe.

Lapozó: 1 2

A Hezbollah vezetője szerint Izrael két perc alatt 5000 embert vett célba

Súlyos vádakat fogalmazott meg a Hezbollah vezetője, aki azzal vádolja Izraelt, hogy 2 perc alatt 5000 embert vett célba.