18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,888 $

Kegyetlenül megölte szüleit és testvérét a tini, a megbánás jelét sem mutatta

A családi vita a rossz jegyek miatt robbant ki, a fiú ugyanis öt tárgyból is rosszul teljesített, ami viszont ezután történt, ép ésszel felfoghatatlan.

...svg content...Fotó: shanti / Twenty20
Európa

Czinder Tímea

Szerkesztő

A helyi sajtó szerint a spanyol rendőrség letartóztatott egy 15 éves tinédzsert, mert megölte szüleit és tízéves fivérét, majd három napig együtt élt a holttestükkel. A rendőrség pénteken érkezett meg az Elche Algoda régióban fekvő ingatlanhoz, miután a fiú bevallotta a gyilkosságot egy rokonának, aki a szülei hollétéről érdeklődött.

A nyomozáshoz közel álló források szerint a családban vita robbant ki, amiért a 15 éves fiú öt tantárgyból is sikertelen volt az iskolában, és megvonták az otthoni internet hozzáférését. A fiú ezután egy puskával lelőtte anyját és testvérét, majd miután apja hazaérkezett, őt is mellkason lőtte – számolt be a Newsweek. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

A Dailymail értesülései szerint a tini nem akarta lelőni az apját, de amikor hazaért, és meglátta a halott feleségét és kisebbik fiát, „nem tudta befogni a száját”. A testeket ezután a ház fészerében rejtette el.

A tinédzser bevallotta a bűncselekményt, a nyomozók szerint azonban szokatlan ridegséget tanúsított a megbánás legkisebb jele nélkül. A fiút a Fiatalkorúak Ügyészsége elé állítják, és védőügyvédet rendelnek ki mellé; javítóintézetbe fog kerülni.

A polgármester három napos gyászt rendelt el a városban, és együttérzését fejezte ki az áldozatok családtagjai felé. A rendőrség arról számolt be, ez eset épp a város történetének egyik legnehezebb hete után történt, miután egy meggyilkolt és eltemetett házaspár holttestére bukkantak a Jubalcoy negyedben.

Történelmet írt a Leverkusen, veretlenül fejezték be a szezont, kikapott a Bayern München

A Bayer Leverkusen egy több mint hihetetlen szezon végén szerezte meg a bajnoki címet, ráadásul úgy, hogy nem kaptak ki.