Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
356,07 Ft
Euró
386,89 Ft
Font
450,85 Ft
Bitcoin
65,443 $

Orbán Viktor az elsők között gratulált Liu Shaoang olimpiai bajnoki címéhez

Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke is az elsők között ragadta meg a lehetőséget, hogy gratuláljon Liu Shaoang olimpiai bajnoki címéhez Pekingben.

...svg content...Fotó: A győztes Liu Shaoang a férfi rövidpályás gyorskorcsolyázók 500 méteres versenyének döntője után a Fővárosi Fedett Stadionban a pekingi téli olimpián 2022. február 13-án.
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

Mint ismeretes, Liu Shaoang vasárnap a pekingi téli olimpia rövidpályás gyorskorcsolyázók 500 méteres mezőnyében ért fel a csúcsra. Liu Shaoang nem akart nagy izgalmakat, rajt-cél győzelemmel bizonyította, hogy a világbajnoki címe sem volt véletlen.

Szenzációs, amit letett az asztalra, és természetesen az egész ország büszke rá, amivel begyűjtötte a magyar küldöttség harmadik pekingi érmét. Természetesen Orbán Viktor miniszterelnök is gyorsan gratulált a sztárnak, aki pályafutása eddigi legnagyobb sikerét abszolválta.

„Liu Shaoang olimpiai bajnok. Bravo!” – írta a posztjában Orbán, aki szombaton tartotta meg az évértékelő beszédjét.

Miért nincs F-vitamin? Itt a válasz

Többekben is felmerülhetett már, ezek a szerves vegyületek miért pont az ábécé betűiről kapták a nevüket, illetve az is, miért maradt ki látszólag néhány betű a sorból.

Sarka Kata még az esti órákban is edzett, nagyon motivált (videó)

Sarka Kata női Terminatorként edz, nagyon motiváló, amit csinál, és ezzel rengeteg nőnek adhat erőt a közösségi médián keresztül.