Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,077 $

Olimpiai bajnok Liu Shaoang 500 méteren

Az elődöntő után a döntőt is megnyerte.

...svg content...Fotó: Liu Shaoang a férfi rövidpályás gyorskorcsolyázók 500 méteres versenyének elõdöntõjében a Fõvárosi Fedett Stadionban a pekingi téli olimpián 2022. február 13-án. A magyar versenyzõ elsõ helyen ért célba. (MTI/Kovács Tamás)
Sport

Fazekas Kiara Barbara

Szerkesztő

Az MTI közölte, hogy Liu Shaoang megnyerte vasárnap a férfi rövidpályás gyorskorcsolyázók 500 méteres versenyét a pekingi téli olimpián, ezzel újabb olimpiai aranyat szerzett.

Az elődöntőbe már csak ő jutott be a magyar csapatból, Liu Shaolin Sándor és Krueger John-Henry nem mentek tovább a negyeddöntőből, azonban Liu Shaoang az elődöntőben is megmutatta, hogy mit tud. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Akkor a a legjobb idővel, futamgyőztesként jutott be a döntőbe, amelyet végül meg is nyert, ezzel még egy aranyérmet szerzett Magyarországnak.

A szám világbajnoka rajt-cél győzelmet aratott az ötfős fináléban, ezzel pedig a 23 éves gyorskorcsolyázó Magyarország első téli olimpiai bajnoka lett egyéniben.

A magyar küldöttség már a harmadik érmét nyerte a kínai fővárosban, ugyanis a vegyesváltó és Liu Shaoang 1000 méteren egyaránt harmadik helyen zárt.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.