Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,037 $

Exatlon-Livi dekoltázsa mindent felülír

Török Livinek kifejezetten jól áll ez a frizura, és mint mindig, csinosan öltözött fel a nagy napra, megadta neki a módját.

...svg content...Fotó: Instagram/Török Lívia
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Török Livi is nagyobb figyelmet érdemelne a közösségi médiában, és nemcsak amiatt, mert az Exatlon Hungary harmadik évadának egyik legismertebb versenyzője volt. Sok pozitív gondolatot áraszt magából, és mindemellett hasznos tanácsokat is ad a követőinek, akik nagyon kedvelik őt.

Livi igyekszik megélni a pillanatokat, és amikor elutazik egy másik országba, őt is elfogják a különleges érzések. Nemrég Rómában járt, egy olyan városban, ami megkérdőjelezhetetlenül az egyik legkivételesebb a Földön, és ezt már ő is tudja. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

„Nem vagyok a kötelező ajándékozás híve karácsonykor, általában nem tárgyakat vásárolok, hanem élményeket. Így történt ez idén is. Édesanyám és a nővérem egy Római vakációt kapott tőlem.” – írta a posztjában Livi, aki szerint nincs értékesebb az együtt töltött időnél, és ebben van valami.

Nemazalány ezt most a Holdig küldte, sejtelmesen szexi és divatos

„Szerettem volna, ha ők is megismernék ezt a csodálatos várost, és együtt élvezzük a remek olasz ételeket, fagylaltokat és kávét. Az együtt töltött idő a legértékesebb, a közös élmények pedig felejthetetlenek.”

Lapozó: 1 2

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.