Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,103 $

Hillary Clinton is beleszállt Trumpba a vécén lehúzott bizalmas dokumentumok hírére

Miután felröppent a hír, hogy a korábbi amerikai elnök, Donald Trump fontos dokumentumokat húzott le a vécén, Hillary Clinton is beleszállt a témába.

...svg content...Fotó: Twenty20
Észak-Amerika

Borbély Fanni

Szerkesztő

Az Egyesült Államok korábbi külügyminisztere, Hillary Clinton is keményen beleszállt Trumpba a róla megjelent igen kellemetlen hírek miatt, habár egészen visszafogottan, egy viccesnek szánt tweetben nyilvánította ki, hogy mennyire nevetségesnek találja az egész helyzetet.

Clinton tweetje azt követően került ki a Twitterre, hogy a héten olyan hírek láttak napvilágot Donald Trump egykori elnökről, melyek szerint elnöksége idején igen gyakran tépett szét, és húzott le a vécén kifejezetten fontos dokumentumokat. E szokásának leleplezése pedig Maggie Haberman, a New York Times újságírójának érdeme, aki rövidesen meg is jelenteti könyvét, mely Trump elnökségéről szól.

Habár Trump kategorikusan tagadta a vádakat, miszerint fontos dokumentumokat húzott volna le a vécén, azok alapján ahogyan elnöksége alatt viselkedett, és amilyen egészen szürreális megnyilvánulásai voltak, nem elképzelhetetlen, hogy valóban van valóságalapja a történetnek.

(CNN)

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.