Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
359,06 Ft
Euró
389,55 Ft
Font
457,34 Ft
Bitcoin
67,708 $

Tízmillió forintos csalással vádolják Kozsót

A Szomorú Szamuráj évekkel ezelőtt egy hostel és bár létesítésére kért kölcsönt egyik alkalmazottjától, amit később elfelejtett visszaadni.

...svg content...Instagram/kozso_official
Style

Kulcsár Péter

Szerkesztő

Ismét bíróság elé kell állnia Kocsor Zsoltnak. A Kozsóként elhíresült, egykoron zenei producerként dolgozó férfi a Blikk értesülései szerint 2015-ben tízmillió forintot kért kölcsön egy volt alkalmazottjától, ám a nő  később hiába követelte vissza az összeget.

A vád vele szemben jelentős kárt okozó csalás bűntetté, amelyért akár öt év letöltendő börtönbüntetés is járhat, bár Kozso ügyvédje azt állítja, védence az összeget már visszafizette. Soron kívül 2022 októbere óta nem találnak egy 16 éves jászberényi lányt, nem ment haza az iskolából

A Fővárosi Törvényszék tájékoztatójából kiderült, a terheltnek a hostel és bár létrehozása valójában nem állt szándékában, célja kizárólag az volt, hogy a sértettől pénzt szerezzen, amely összeget saját céljaira fordította.

Stúdióban vagyok és dolgozom. Nekem ez most túl sok. Nincs mit mondanom” – kommentálta a történéseket az Ámokfutók slágergyárosa.

Békemenet: akkora tömegre készülnek, „amelynek hangja elhallatszik Brüsszelig”

Orbán Viktor szerint a Békemenet legfontosabb célja világossá tenni, hogy most már tényleg a háború és a béke között egyensúlyozunk, és a magyarokban erős a békevágy.