Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
356,90 Ft
Euró
387,48 Ft
Font
451,70 Ft
Bitcoin
65,716 $

Értékesítették a CEU egyik fővárosi épületét

Jelenleg üresen áll az Október 6. utcában található épület, ami nemrég új tulajdonosra talált.

...svg content...Illusztráció/MTI/Koszticsák Szilárd
Belföld

Kulcsár Péter

Szerkesztő

Gazdát cserélt a Belvárosban, az Október 6. utcában, az az irodaház, amelyet korábban a Közép-Európai Egyem (CEU) használt, illetve előtte a Hungarocoop Szövetkezeti Külkereskedelmi Vállalat székháza volt” – olvasható az ATV beszámolójában.

Az adásvételről nem sokat tudni, a hírportál információi szerint a befektetői oldal covid-válság előtti visszatérésének mintapéldájáról van szó: Soron kívül Orbán Viktor fontos bejelentéseket tehet péntek reggel, Robert Fico is téma lesz

Ugyan az új átadások és a kereslet is tovább akadozik, a befektetői oldal jó helyzetben van – az elvárt hozamszint az irodapiacon jelenleg 5,25 százalék, ami már a válság előtti időket idézi.”

Miért nincs F-vitamin? Itt a válasz

Többekben is felmerülhetett már, ezek a szerves vegyületek miért pont az ábécé betűiről kapták a nevüket, illetve az is, miért maradt ki látszólag néhány betű a sorból.

Nagyon közel került a Barcelona a második hely megszerzéséhez a Real mögött

A Girona már csak a csodában bízhat, miután két meccse van hátra a spanyol bajnokságban, és jelenleg 4 pont a hátrányuk.

Ezért fontos, hogy ne írjanak keveset kézzel a gyerekek

Manapság már egyre kevesebbet írunk kézzel, viszont annál többet pötyögünk az okoseszközeinken. Egy új kutatás szerint azonban előbbi a kreativitás és a gondolkodás fejlesztésében is segíthet.