Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
370,96 Ft
Euró
397,10 Ft
Font
470,08 Ft
Bitcoin
66,436 $

Nemazalány ezt most a Holdig küldte, sejtelmesen szexi és divatos

Van az a pont, amikor egyes szettekkel üzenünk a stílusnak, és megmutatjuk, hogy milyen az új irány.

...svg content...Fotó: Instagram/Nemazalany
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

A stílusban az a legszebb, hogy egyedi, állandóan változik, és bármikor kombinálható, rengeteg olyan apróság van, amik segítségével változtathatunk rajta. Nem kell feltétlen ragaszkodnunk egy bizonyos irányhoz, ott a lehetőség a kombinációra.

Ugyanez igaz a zenére is, manapság különösen, mert sokat változott a világ, mind a divatot, mind pedig a zenei környezetet illetően. Olyan alkotások születnek hétről hétre, amik korábban valószínűleg nem futhattak volna be, de mint azt előbb említettük is, a világ sokat változott. Soron kívül Medián: érdekes különbség mutatkozott meg a Fidesz, a DK és a Tisza Párt szavazói között

Azzal, hogy a YouTube pár év alatt hatalmassá nőtte ki magát, és kvázi úgy működik, mint évtizedekkel ezelőtt a televíziók, bárki utat törhet magának, aki tehetséges. Ebben nyújt még segítséget a közösségi média, amiből a fiatalok különösen sokat profitálnak, ötvözve mindezt a YouTube-bal.

Elfogytak a szavak Szabó Dóra bikinis formája láttán

Nemazalány is ennek köszönheti a karrierjét, bár ha nem lenne ilyen tehetséges, ő sem jut el ideáig. Elsősorban a tehetsége juttatta el ilyen messzire, és a YouTube rengeteget segített neki abban, hogy felhívja magára a figyelmet.

Lapozó: 1 2

Kiderült, mi jelenleg Magyar Péter legnagyobb kihívása, várja az emberek döntését

Magyar Pétert egyre többen igyekeznek meggyőzni arról, hogy vállaljon munkát az Európai Parlamentben, és most pontosan erről kérdezi meg az embereket.

Eljött a nagy nap, Mbappé pályára léphet az Európa-bajnokságon

Eljött a nagy nap, amikor is Franciaország is megkezdheti a menetelését az Európa-bajnokságon, amit természetesen élőben közvetít a televízió.