Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,91 Ft
Euró
384,10 Ft
Font
450,94 Ft
Bitcoin
68,851 $

Exatlon: Ungi nélkül minden más lesz, nyilatkozott a nagy bajnok

Ungvári Miklós nem látja maga előtt azt, hogy a bajnokoknak komolyan változtatniuk kellene valamin, de azt elismerte, több gyakorlásra van szükségük, mert ugyan a pályák 87%-át hozni tudják, az ügyességinél sokszor jobbak a kihívók.

...svg content...Fotó: Instagram/Exatlon Hungary
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nagy Réka sem rejtette véka alá a véleményét, és elmondta, személyesen is hiányozni fog neki Ungi, mert rengeteget tett hozzá az Exatlon hangulatához, és noha nem sok pontot gyűjtött, meghatározó játékosa tudott lenni a versenynek.

Ungi mindig pozitív volt, mindenből képes volt erőt meríteni, és valóban jó hangulatot árasztott magából, ami hiányozni fog a mezőnynek, de a stábnak is. A bajnok elárulta, amiatt mondott igent a felkérésre, mert csábítást érzett az Exatlon Hungary részéről, ki akarta próbálni magát az All Starban, ahol a legjobban versenyeznek. Soron kívül Magyar Péter kész lenne bevezetni az eurót Magyarországon

„Azt gondolom, ha nem is teljesen, de majdnem kimaxoltam azt, amit rejtett nekem, vagy amit tartogatott nekem ez az egész játék.” Jól érezte magát, és azoknak a pillanatoknak különösen örült, amikor pontokat gyűjthetett.

Mintha gumiból lenne Tolvai Reni, olyan szexin mozgatja a csípőjét

„Csak hálás tudok lenni mindazért, amit itt kaptam, és hogy itt lehettem.” Most, hogy Ungi távozik, biztosan más lesz a hangulat, de szerinte nincs szükség nagy változtatásokra, mert a pályák 87%-át hozni tudják.

Lapozó: 1 2

Szijjártó Péter nagy bejelentéssel kezdte a hetet: „Megvan a következő magyar űrhajós”

Szijjártó Péter magyar külügyminiszter nagy bejelentéssel kezdte a hetet, ugyanis elárulta, megvan a következő magyar űrhajós.