18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,305 $

A kemecsei rém azt állítja, nem emlékszik rá, hogy kinyomta barátnője szemét

A kegyetlen férfi ellen több büntetőeljárás is folyik; a gyanú szerint azért ment el volt barátnőjéhez, hogy megölje, és ne tehessen ellene terhelő vallomást.

...svg content...Fotó: gballgiggs / Twenty20
Belföld

Czinder Tímea

Szerkesztő

Letartóztatták azt a 35 éves férfit, aki február 5-én kemecsei lakóhelyén felkereste barátnőjét, majd brutálisan bántalmazta és megvakította. Az éjszakai órákban rontott a nőre, kihívta a házából, az udvaron pedig megragadta és cibálni kezdte.

„A közeli szántóföld irányába húzta, ahol fojtogatta, bántalmazta a sértettet, levitte a földre is, majd a bántalmazás során többször azt kiabálta, hogy most megöllek, és a szemeit kinyomta” Soron kívül Hajóbaleset történt Verőcénél, többen meghaltak és eltűntek

– közölte Szilágyi László, a megyei főügyészség szóvivője.

A támadó elmenekült a helyszínről, a rendőrség azonban azonnal hajtóvadászatot indított ellene. Térfigyelő kamerákkal próbálták nyomon követni, de rengeteg lakossági bejelentés is érkezett, ami nagyban megkönnyítette a rendőrség munkáját.

Ahogyan a tények riportjából kiderült, a férfit csütörtökön fogták el egy hencidai házban, ahol egy szekrény mögött próbált elrejtőzni, miközben pokróccal álcázta magát.

Elfogása után kiderült, több büntetőeljárás is folyamatban van ellene a volt barátnője ellen elkövetett súlyos testi sértés és felfegyverkezve elkövetett személyi szabadság megsértése miatt. A gyanú szerint február 5-én azért ment el a nőhöz, hogy megölje őt, kedden ugyanis terhelő vallomást tett volna rá az egyik korábbi ügy miatt.

Az elkövetőt pénteken letartóztatták, megalapozottnak tűnt ugyanis, hogy szabadlábra helyezése esetén megkísérelné befejezni a volt barátnője ellen elkövetett támadást, vagy újabb bűncselekményt követne el, illetve elszökne vagy elrejtőzne a hatóságok elől.

A gyanúsított sem a kihallgatásán, sem a letartóztatásakor nem tett vallomást; azt mondta, nem emlékszik a történtekre, de sajnálja a nőt, aki az azonnali orvosi segítség ellenére is mindkét szemére megvakult. Ha bűnösnek találják, akár életfogytiglant is kaphat.

Gyurcsány Ferenc láthatóan nem bízik Magyar Péterben: „Mondják, mit tudnak Magyarról?”

Miközben Magyar Péter és Gyurcsány Ferencék egyre inkább egymással hadakoznak, a Fidesz továbbra is stabil.

Ezekkel a gólokkal lett második a Paks a Ferencváros mögött (videó)

A Kisvárdát fogadta a Paks, és ugyan a csapat az elmúlt időszakban igen rossz formát mutatott, győzelemmel és ezüstéremmel zárta az NB1-es szezont.