Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,29 Ft
Euró
385,80 Ft
Font
451,39 Ft
Bitcoin
69,455 $

Exatlon: megkérdőjelezték Hanna tudását a mozgáskoordináció terén, és ez még mind semmi

Nagyon durva és kemény kritikákat kapott, ami nyilván nem tett jót az önbizalmának, majd idehaza szembesülnie kellett azzal a rengeteg negatív hozzászólással.

...svg content...Fotó: Instagram/Szabó-Thomka Hanna
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nem lehetett könnyű dolga Hannának kikeresni a sok pozitív hozzászólást, mert azokat lavinaszerűen nyomták el a negatív kommentek. Sokan nemcsak a karakterét kritizálták, hanem a tudását is, miszerint mennyire lassú és ügyetlen a pályákon.

Tény, nem hozta a tőle elvárt szintet, és ez nem kizárólag amiatt lehetett, mert mentálisan mélyre került, hiszen ne feledjük, más évadokból érkezett top-versenyzőkkel is versenyeznie kellett. Ez a kettő összeadódhatott, bár a statisztikája így is erősebb volt annál, mint amire számított. Soron kívül Verőcei hajóbaleset: nagy sebességgel ütközhetett a motorcsónak, a szállodahajó kapitánya őrizetben

„Két hét pihenő és csalódottság után ma újra sportoltam. Meglepő volt tapasztalni, hogy az a dolog ami eddig az életembe csak pozitívat hozott, egy játékban mennyire le tud rombolódni.” – írta Hanna az Instagram oldalán.

Ultradögös képek jelentek meg a szőkére festett Nicole Scherzingerről

„Megkérdőjelezték a tudásomat a mozgáskoordináció terén, a labdajáték terén, illetve a motiváltság terén.” – folytatta az érzelmes bejegyzésében, ami alapján úgy tűnik, még mindig bőven van benne tüske.

Lapozó: 1 2