Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,964 $

Hamarosan érkezik minden idők legjobb ingyenes konzol játéka

A Disney és a Pixar bejelentette, hogy Nintendo Switchen kívül az összes jelenleg aktív platformra érkezik az ingyenesen játszható Disney Speedstorm nevű arcade játék.

...svg content...Disney
Konzol/Videójátékok

Kulcsár Péter

Szerkesztő
TÉMÁK

Az idei első Nintendo Direct prezentáció keretében leleplezték a Disney Speedstormot, ami egy olyan játék lesz, mely során mindkét vállalat karaktereivel versenyezhetünk – legyen szó éppen vérbeli szuperjárgányokról vagy éppen gokartokról, bármit kipróbálhatunk.

Az új arcade game a Mario Karttal vetekedhet, és akár le is győzheti, hiszen teljesen ingyenesen játszhatja bárki, akinek kedve támadna egy vicces és humoros autós őrületben részt venni. Soron kívül A Ferencváros elmondta a véleményét a hirtelen távozott Sztankovicsról

Rengeteg ismerős arcot láthattunk a trailerben, felbukkant többek között Mickey egér, Jack Sparrow kapitány, Mulan, Sully a Szörny Rt.-ből, Goofy, Donald kacsa – közülük bárkit beültethetünk a versenygépbe, garantált lesz az önfeledt szórakozás.

Egyelőre nem tudni, pontosan mikor várható a Disney Speedstorm piacra dobása, bár az szinte már most biztosra vehető, hogy az ingyenességet mikrotranzakciókkal fogják kompenzálni, mégpedig különleges skinek révén.

Szentkirályi Gyurcsányról és Karácsonyról: rémálom mind a két ember

Rémálomnak nevezte Szentkirályi Alexandra Gyurcsány Ferencet és Karácsony Gergelyt, akik közül csak egyvalaki vezetheti Budapestet.

Már tudni, milyen edzőt keres a Ferencváros Sztankovics helyére

Sztankovics hirtelen távozása miatt a Ferencváros nehezebb helyzetbe került, de van kikből meríteniük, és lehetséges, egy sokkal nagyobb név ül majd a kispadon.