Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
356,31 Ft
Euró
385,60 Ft
Font
448,61 Ft
Bitcoin
61,416 $

Exatlon: Gréti is zokogott Zalán távozásakor, Bogi nagyon nem (videó)

Boginál nemigazán váltott ki zokogást Zalán távozása, bár az ő kapcsolatuk nem is volt túl érzelmes, így a kihívólányt biztosan nem küldi padlóra a dolog.

Fotó: Instagram/Novák Zalán
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Novák Zalán ebben az évadban is megosztó személyiség volt a nézők körében, ehhez elég megnézni a közösségi médiában megjelent üzeneteket. Számtalan negatív kritikát kapott, és ha a nézők egy részén múlott volna, azonnal hazaküldik a súlyos sérülése után.

Már a harmadik napon súlyos sérülést szenvedett, de így is majdnem egy hónapot töltött el a szigeten versenyzéssel. Összességében azonban csak pár napot futhatott, és 100%-os formában rendkívül keveset. Soron kívül Dobrev Klára feltette a kérdést: Magyar Péter fél tőle?

Elismerte, nem tartozott a legjobbak közé, és szerinte 100%-os formában sem nyerhetett volna, de így is rettentő hálás azért, hogy ott lehetett a csapattal, valamiért ezt szánta neki a sors. A TV2-nek adott interjújában hangsúlyozta, igyekezett pozitív módon megélni a pillanatokat, még akkor is, ha a fájdalma nagy is volt.

Horváth Gréta sportosan, lazán és nagyon dögösen

„Nekem ez egy örök élmény marad.” Nehéz számára bármit is mondani, mert noha tudta, hogy ez egy nagyon komoly sérülés, soha nem volt benne, hogy feladja, és igyekezett eltűrni a fájdalmait.

Lapozó: 1 2

Hosszabb távon komoly negatív következményei lehetnek annak, ha sokat ül a gyerek

A gyerekkori sok ülés a szív megnagyobbodásához vezet, ami növeli a szív-és érrendszeri betegségek és az ezzel kapcsolatos halálozás kockázatát.

Elgázolt egy embert a vonat Zalaszentiván és Zalaegerszeg között

Újabb vonatgázolás történt a magyar vasútvonalon, ezúttal Zalaszentiván és Zalaegerszeg között, ahol helyszínelés zajlik.

Dobrev Klára feltette a kérdést: Magyar Péter fél tőle?

Dobrev Klára nem tartja kizártnak, hogy Magyar Péter fél tőle, és nem úgy tűnik, hogy a két párt között lesz valaha együttműködés, hiába ellenzékiek.