Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,16 Ft
Euró
395,42 Ft
Font
467,88 Ft
Bitcoin
66,733 $

Halálos autóbaleset Zala megyében, lezárták az M7-es autópálya Balaton felé vezető oldalát

A férfi sérülései olyan súlyosak voltak, hogy már nem lehetett rajta segíteni, a körülmények egyelőre tisztázatlanok.

...svg content...Fotó: llusztráció/Twenty20
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

A helyszínen életét vesztette egy férfi, aki kisteherautójával lesodródott az útról, majd fának csapódott csütörtök délelőtt Zala megyében – tájékoztatott a megyei rendőr-főkapitányság.

 A police.hu-n közzétett közleményük szerint a Pacsa és Felsőrajk közötti 7527-es számú út 23-as kilométerénél egyelőre tisztázatlan körülmények között sodródott le az útról, majd csapódott fának a kisteherautó.A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a rendőrök az érintett útszakaszt lezárták, a forgalmat Pacsa és Felsőrajk felé terelték el. Soron kívül Vitézy azonnal reagált Karácsony bejelentésére – szerinte Karácsony akár le is mondhatna

Utánfutóval, marmonkannával hordják az olcsóbb magyar és lengyel benzint

Baleset miatt teljes szélességében lezárták az M7-s autópálya Balaton felé vezető oldalát Törökbálint közelében csütörtök délután, mert három autó összeütközött – közölte a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Főigazgatóság helyettes szóvivője az MTI-vel.

Darázs Ágnes elmondta, a baleset a 15-ös kilométernél történt, az M0-s körgyűrű csatlakozásánál. A három autóban öten utaztak, mindenki ki tudott szállni, de az első információk szerint egy ember könnyen, egy pedig súlyosan megsérült – tette hozzá.

Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták, jelenleg körülbelül két kilométeres a torlódás – mondta a helyettes szóvivő. A rendőrség azt közölte a police.hu oldalon, hogy a forgalmat a 14-es kilométernél leterelik az autópályáról.

(MTI)

Ursula von der Leyen maradhat az Európai Bizottság elnöke

Az Európai Tanács tagjai informális munkavacsorán vitatják meg, kiket jelöljenek az Európai Unió vezető pozícióiba.

Mbappé esetleges orrtörése miatt aggódnak a franciák

A támadó egy szerencsétlen mozdulat során sérült meg és kényszerült idő előtt befejezni a mérkőzést.

Újabb népszerű édesítőszerről derült ki, hogy komoly veszélyt jelenthet az egészségre

Egy friss tanulmány szerint 1000-szeresére emelheti a vér glükózszintjét a xilit, de vérrögképződést is előidézhet, ami stroke-ot vagy szívrohamot okozhat.