Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,29 Ft
Euró
386,63 Ft
Font
451,40 Ft
Bitcoin
66,448 $

Erre kérik a szervezők a Csollány Szilveszter holnapi búcsúztatóján résztvevőket

A január 24-én elhunyt olimpiai bajnok búcsúztatója holnap lesz, a szervezők pedig felhívták a résztvevők figyelmét a Covid-protokoll betartására.

...svg content...Fotó: Twenty20
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Csollány Szilveszter temetése Sopronban lesz, de Budapesten is tartanak egy búcsúztatót a Farkasréti temetőben, amely a tervek szerint 11 órától a ravatalozó előtti nyitott téren lesz, azonban ez még változhat az időjárás függvényében.

A résztvevők a szertartás előtt egy szál virág elhelyezésével róhatják le kegyeletüket, valamint a szervezők arra kérik a jelenlévőket, hogy lehetőség szerint viseljenek maszkot, emellett a jelenleg is hatályban lévő Covid-protokoll és a család kérésére nem lesz lehetőség személyes részvétnyilvánításra – olvashatjuk a Blikk oldalán. Soron kívül Szentkirályi Alexandra ismét Karácsonynak üzent: hová tűnt a 200 milliárd?

Csuti szerint akkor is elváltak volna Kulcsár Edinával, ha nincs Varga Márk

Az eseményen beszédet mond dr. Szabó Tünde, sportért felelős államtitkár, dr. Deutsch Tamás, a Magyar Olimpiai Bizottság alelnöke, dr. Magyar Zoltán, a Magyar Torna Szövetség elnöke, valamint Mórádi Zsolt, a család közeli barátja.