Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,760 $

Lékai-Kiss Ramóna tagadta a pletykákat: „Nem vagyok terhes, csak dagadt”

Nagyon frappánsan tagadta a híreket Lékai-Kiss Ramóna, aki dagadtnak nevezte magát, noha ettől igen távol van.

...svg content...Fotó: YouTube/ LifeTV
TV
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Sokan szeretnének úgy kinézni, mint Lékai-Kiss Ramóna, a TV2 sztárja, aki zsűriként is bemutatkozott a csatornán, ráadásul a Sztárban Sztárban, ahol továbbra is Tilla műsorvezető.

A TV2 húzott egy nagyot, amikor felfrissítette a zsűrit, ahol többek között már Lékai-Kiss Ramóna is helyet kapott. A Barátok közt legendás színésznője, aki ezelőtt a Dancing with the Stars első két évadát vezette Stohl András mellett, érdekes kihívásokat él meg. Soron kívül Magyar Péter mindenhonnan menesztené Orbán Balázst

A róla megjelent cikkek és kommentek néha azonban kiboríthatják, főleg amikor arról kérdezgetik, hogy várandós-e. A LifeTV reggeli műsorában igyekezett nagyon erőteljesen tisztázni a kérdést, miszerint terhes vagy sem.

„Nem vagyok terhes, csak dagadt!” – mondta az Ébredj velünk című reggeli műsorban. Elmondása szerint a szülést követően nem ment le teljesen a pocakja, erről van szó, nem többről.

Lapozó: 1 2

Szentkirályi bejelentette, a Fidesz nem támogatja Vitézy főpolgármester-helyettes jelölését

Szentkirályi Alexandra tisztázta, semmilyen körülmények között nem támogatják Vitézy Dávid főpolgármester-jelöltését, de nem is javasolnak mást a pozícióra.