Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
354,91 Ft
Euró
385,54 Ft
Font
450,65 Ft
Bitcoin
67,103 $

Exatlon: Szabó-Thomka Hanna újabb beszédes nyilatkozata

Az Exatlon Hungary All Star versenyzője ismét igyekezte tisztázni a dolgokat, hogy miért volt kedvtelen, illetve miért nem volt olyan erős a teljesítménye.

...svg content...Fotó: Instagram/Szabó Thomka-Hanna
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Hanna meglehetősen hamar esett ki a játékból, amit egykor imádott, és hatalmas élvezettel ment a pályákon. Most azonban valami megtört benne, és ezzel csak odakint, Dominikán szembesült, hiszen már nem ahhoz a csapathoz térhetett vissza, ahol egykor versenyzett.

Sokan örültek annak a pillanatnak, amikor kiderült, hogy Hanna számára véget ért a játék, noha 2-0-ra is vezetett Dorka ellen. Végül a barátnője maradhatott bent, de ezt egy pillanatig sem bánta, az őt ért bántások azonban sokkal hangosabbak ennél. Soron kívül Robert Fico már képes kommunikálni, folyamatosan javul az állapota

„Vajon kitől hangzott el ez a mondat? – Hanna a teljesítményed értékelhetetlen!” – tette fel a költői kérdést a civilben testnevelőtanárként dolgozó kihívó. „Engem kifejezetten meglepett, amikor kiestem és 46%-ot mutatott a statisztikám. 20%-ot vártam, legalábbis amennyi energiát én a teljesítményem javítására szántam ez lett volna a megfelelő szám.” – folytatta a posztjában az Instagram oldalán.

Tóth Andi visszatért a táncparkettre, megvolt a csók a végén? (videó)

„Sajnos a napjaim nem erről szóltak. Minden nap küzdöttem a rossz érzéssel, hogy miért vagyok itt mikor valójában nem ad örömöt, miért félek a pályákon, ami egyszer játszótérnek tűnt és miért vagyok olyan társaságban ahova én nem tartozom.”

Lapozó: 1 2