Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,774 $

Lékai-Kiss Ramóna elbűvölő volt a Sztárban Sztár első adásában

Nagy tűzijátékkal vette kezdetét a TV2 műsorának legújabb évada, amit már sokan vártak a Sztárban Sztár leszek! után.

...svg content...Fotó: Instagram/Lékai-Kiss Ramóna
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

A TV2 a tavalyi évet különösen megnyomta, soha nem volt ennyire aktív a csatorna, mint 2021-ben. Sorra jelentette be a nagyobbnál nagyobb produkciókat, egy percig sem unatkozhattunk, rendkívül minőségi szórakozási lehetőségeket kaptunk.

A Sztárban Sztár leszek! is felkerült a listára, ami ugyancsak nagyot ment, rengetegen követték figyelemmel az eseményeket. Azelőtt pedig a Sztárban Sztárban mentek nagyot a sztárok, Tóth Andi például nem egyszer világszínvonalú produkciót nyújtott. Soron kívül Kellemetlen szagú ivóvíz okoz gondokat a Balaton térségében

Ezelőtt a Dancing with the Stars és a Nagy Ő ment a TV2 nagy produkciói közül, ám már egy ideje tudhattuk, hogy 2022 elején sem maradunk műsor nélkül. A csatorna nagyon hamar útjára is indította a Sztárban Sztár új szezonját, ráadásul egy átalakult zsűrivel.

Ezt a hatalmas luxusautót kapta ajándékba Ronaldo a szerelmétől

Lékai-Kiss Ramóna is szerepet kapott, ám ezúttal nem műsorvezetőként, hanem zsűriként, mint Ördög Nóra a Dancing with the Stars első és második évadában. Ramóna abban a műsorban műsorvezető volt Stohl András mellett, most pedig a pult.

Lapozó: 1 2

Hatalmas pusztítást és halottakat hagyott maga mögött a Helene hurrikán

Közel 50 halálos áldozatot követelt és hatalmas pusztítást okozott a Helene hurrikán az Egyesült Államok délkeleti részén.