Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
63,914 $

Fény derült az ingyenes júliusi PS Plus játékokra

Nem kellett sokat várnunk rá, hogy a Sony hivatalosan is megerősítse a korábbi kiszivárgott információkat.

Smart

Kulcsár Péter

Szerkesztő

Nem kellett sokat várnunk rá, hogy a Sony hivatalosan is megerősítse a korábbi kiszivárgott információkat.

Ismét jó érzés lesz PS4 tulajdonosnak lenni, mivel a japán videójáték-ipari óriási újra szenzációs AAA game-eket kínál azoknak, akik rendelkeznek a multiplayer játékokhoz elengedhetetlen PS Plus előfizetői szolgáltatással. Soron kívül Újabb női holttestre bukkant a rendőrség, most Miskolcon

A Sony bejelentette, hogy júliusban nem egy, nem kettő, hanem egyenesen három játék kerülhet be teljesen ingyenesen a könyvtárunkba. Nem is akármilyen címekről van szó, hanm a 2K Games, a Square Enix és a Sony Interactive Entertainment stúdióinak alkotásairól.

https://liner.hu/feny-derulhetett-egy-ujabb-reszletre-a-gta-6-tal-kapcsolatban/

Az első játék a kosaras NBA 2K20 lesz, amely fantasztikus grafikával és lenyűgöző gameplay-elemekkel lett megáldva, a sport szerelmesei számára így végtelen hosszú szórakozást nyújthat a game.

A második ingyenes cím a Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration lesz a Square Enix jóvoltából. A vérbeli akció-kalandjáték során az ifjú régészlány, Lara Croft bőrébe bújhatunk, aki az első rész után igazi túlélővé cseperedett. A game látványvilága egészen lélegzetelállító – a mai napig ezt a játékot használják például különféle grafikus kártyák benchmarkjához.

A harmadik ingyenes game az Erica, ami egy PS-exkluzív interaktív szerepjáték, melyben minden lépésünknek meghatározó szerepe lesz a történések végkimenetele szempontjából.

A játékokat július 7-től augusztus 3-ig szerezhetjük be aktív PS Plus feliratkozás mellett. A Sony mindemellett a PS Plus tíz éves évfordulója alkalmából egy speciális PS4 témát is elérhetővé fog tenni, ezen kívül július 4. és július 5. között teljesen ingyenesen kipróbálhatjuk az egyedülálló szolgáltatást.

Óriási szívességet tett a Kisvárda az Újpestnek a Puskás Akadémia ellen

A Kisvárda nem tudta kihasználni a lehetőséget, és vereséget szenvedett a Puskás Akadémia otthonában, amivel nem kis szívességet tettek az Újpestnek.

A nagybefektetőkkel való küzdelmek ellenére hatalmas nyereségről számolt be a Shell

Miközben az óriásvállalat a nagybefektetőkkel küzd az éghajlati kötelezettségvállalásokért, meglepő módon képes volt növelni nyereségét, ráadásul nem is kis mértékben.

Ultranagy felbontású agyi térkép segíthet megérteni az emberi öntudat rejtélyeit

A kutatók legfőbb célja az emberi tudatosságot lehetővé tevő mechanizmusok jobb megértése, valamint a kómában és vegetatív állapotban lévő emberek kezelésének fejlesztése.