Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
361,59 Ft
Euró
389,35 Ft
Font
453,65 Ft
Bitcoin
62,584 $

Sarka Kata igazi álomhelyen járt

Valahol legbelül mindig gyerekek maradunk, legalábbis van egy énünk, ami szerencsére nem alakul át, és a lelkünk egy részeként sok boldogságot okoz.

Fotó: Instagram/Sarka Kata
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Mi azok közé tartoztunk, akik nem vágytak arra, hogy felnőtték váljanak, mert nem jó siettetni a dolgokat. Nem vezet sok jóra, mivel a gyermekkor az esetek többségében a legkülönlegesebb, és azokban az években alakul ki az alapvető karakterünk.

Emiatt sem elhanyagolható, hogy milyen a gyerekkorunk, hogyan éljük azt meg, milyen barátok vesznek körül, és a család mennyire egységes. A családunkra csak ritkán lehetünk hatással, szerencse kell hozzá, hogy a lehető legjobb környezetben nőjünk fel. Soron kívül Szentkirályi Alexandra a Szomszédok legendájával, Vágási Ferivel üzent Karácsonynak

Hatalmas kaland gyereknek lenni, mert minden egyes nap egy új kihívás, tele izgalommal, és olyan dolgokkal, amiket a későbbi életünkben már nem kaphatunk meg. Ezek egyszeri és megismételhetetlen dolgok, nemhiába sírjuk vissza azokat az időket.

Lovas Annabella mosolyába többen beleszerettek, a formája szimplán lenyűgöző

Felnőttként is megmarad egy részünk gyerekként, és ezzel semmi gond nincs, már csak amiatt sem, mert mindezt át tudjuk adni a gyerekeinknek. Sark Kata is hasonlóan tehet, aki három gyermeket nevel, és nagyon boldog, kiegyensúlyozott.

Lapozó: 1 2