Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,056 $

Halálra verte mozgássérült gyermekét, mert nem tudott járni

A kegyetlen édesapa haragra gerjedt és megölte gyermekét, ezután pedig arra is volt gondja, hogy eltüntesse a testét.

...svg content...Fotó: yurikong21 / Twenty20
Európa

Czinder Tímea

Szerkesztő

A helyi ügyészség eljárást indított egy ukrán férfi ellen, aki a gyanú szerint 2022 januárjában megölte hároméves kisfiát. Az apa otthonában tartózkodott szobatársával és három gyermekével, este pedig megfogta a mozgásképtelen kisfiú kezét, és járásra próbálta kényszeríteni.

Amikor a gyermek sírni kezdett, a gyanúsított úgy megverte őt, hogy életét vesztette. Reggel egy zacskóba rejtette a holttestet, és a kertészet egy elhagyott területére vitte, két kilométerre a házuktól, ahol eltemette – számolt be a Kárpátaljai Hírek.

A nagymama jelentette unokája eltűnését a rendőrségen, ezután pedig a férfit őrizetbe vették. Az igazságügy orvosszakértő szerint a kisfiú halálát tompa fejsérülés következtében fellépő dura mater (agyhártya-) vérzés okozta.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.