Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,395 $

Tóth Andi egy démoni vörösen izzó bikiniben süttette magát

A magyar színész-énekesnő egyre nagyobb népszerűségnek örvend a közösségi médiában.

Style

A T-800-as

Szerkesztő

A magyar színész-énekesnő egyre nagyobb népszerűségnek örvend a közösségi médiában. Stílusos képpel köszönte meg a támogatást.

Tóth Andi élete is sokat változott az ismertséggel. A magyarországi X-Faktor ötödik szériájának nagy nyertese még mindig csak 21 esztendős, de sokat változott az elmúlt években. Igazi nővé cseperedett a fial, szerény lány. Soron kívül Szia, Orbán Viktor! Ki a kedvenc mesehősöd?

A különleges hangi adottságokkal megáldott Andi nemcsak ezen a területen csillogtatta meg a tudását, hiszen az RTL Klub sorozatában, a Valótársakban is remekül debütált. Egy igazi tehetség, aki még sok szép dolgot érhet el az életében.

https://liner.hu/ennel-szexibb-ma-nem-lesz-gelencser-timi-kepe-a-seychelles-szigetekrol/

Nemrég a közösségi médián belül ünnepelhetett egy fontos mérföldkövet, amikor az Instagram oldala elérte a 100 ezres követőszámot. Ez pedig már egy olyan szám, amivel egyértelműen belépett a topkategóriába.

„Hát akkor a 100 ezret megköszönve! Annyira imádlak titeket! Ma pihentünk, holnap dolgozunk… Fejemet ne nagyítsad ki, mert szeplős mint az állat.” – jegyezte meg humorosan a bejegyzésében a magyar sztár.

Andi választása nem volt rossz ezzel a tűzpiros, a kebleit igényesen kihangsúlyozó bikinivel, ami természetesen sok pozitív kommentet eredményezett a követők körében. Ezt a 100 ezres követőtábort pedig alig több mint 200 bejegyzés alatt sikerült elérnie.

Hét újszülött vesztette életét egy gyermekkórházban történt tűzesetben Indiában

Rövid időn belül újabb halálos tűzeset történt Indiában, melynek következtében hét újszülött életét vesztette.