Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,383 $

Spirál alakú ufó keringett az égbolton, végül kiderült, csak a SpaceX rakétája volt

Január végén Oklahoma államot földrengések rázták meg, amelyekkel párhuzamosan állítólagos ufójelenségeket is észleltek.

...svg content...Twitter
Világűr

Kulcsár Péter

Szerkesztő

A FOX23 beszámolója szerint a Sooner megyében élők egészen elképesztő fotókat készítettek egy különös objektumról, ami az égbolt felett lebegett, és spirál formát vett fel.

A televíziócsatorna meteorológusa, Laura Mock egy Twitter-bejegyzés keretében közölte, eléggé biztos abban, hogy a Tulsa és Oklahoma City fölött látott titokzatos alakzat nem más, mint a SpaceX Falcon 9-es rakétája lehetett. Soron kívül Hét falut kellett evakuálni a nagy indonéz vulkán villámok szórta kitörése miatt (fotóval)

Azt követően vonta le következtetéseit, hogy végignézte a SpaceX kilövését a floridai Cape Canaveral űrközpontból, és összehasonlította a pályáját az észlelésekkel, melyek tökéletesen passzoltak egymással.

A rakéta körül megjelenő spirális mintázatot valószínűleg az űrhajó második fokozatának üzemanyag-kioldó mechanizmusa okozhatta. Tekintettel arra, hogy a látványosság ugyanazon a napon bukkant fel, amikor a földrengések történtek, nem csoda, hogy az emberek azt hitték, nem földi eredetű tárgyról van szó.

Gyurcsány Ferenc láthatóan nem bízik Magyar Péterben: „Mondják, mit tudnak Magyarról?”

Miközben Magyar Péter és Gyurcsány Ferencék egyre inkább egymással hadakoznak, a Fidesz továbbra is stabil.