Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
355,11 Ft
Euró
396,76 Ft
Font
475,11 Ft
Bitcoin
65,708 $

Exatlon: Pap Dorci azonnal elsírta magát, ezt már ő sem akarja elhinni (videó)

Videón a nagy jelenet, amikor Pap Dorci megkapja az ellenfelét a párbajra egy hatalmas csavar végén, ami mentálisan is erősen befolyásolhatja.

...svg content...Fotó: Instagram/Exatlon Hungary
Style
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Hogy mit hoz a ma este, nem tudni, de az már biztos, hogy egy kihívó fog távozni, miután a bajnokok a végjáték mindkét napját behúzták a héten. Szerdán és csütörtökön is meggyőző teljesítményt nyújtottak, amivel biztossá vált, hogy nem kell párbajozniuk.

Nagyon boldogok voltak emiatt, ami érthető, mert két társukat már el kellett engedniük, akik fontosak voltak számukra. Az Exatlon Hungary All Star azonban erről is szól, és persze a nagy fordulatokról, amikben bőven bővelkedik az új kiírás. Soron kívül Kellemetlen szagú ivóvíz okoz gondokat a Balaton térségében

Eredetileg Bogi párbajozott volna Dorcival, ám mivel Boginak lett a legjobb statisztikája, és nincs kit választania a védettségek miatt, új helyzet adódott. Soha nem volt még példa hasonlóan az Exatlonban, és nem is sejthettük, hogy mi következik ebből.

Monoki Lehel bejlentette, hogy Dorci ellenfele ugyan egy kihívó lesz, nem a jelenlegi csapatból. Egy régi versenyző érkezik meg a szigetre, akinek azonnal párbajoznia kell, így még az is benne van a pakliban, hogy fordulhat vissza.

Lapozó: 1 2

Vitézy Dávid: Gyurcsány Ferenc és Szentkirályi Alexandra egymásra talált

Vitézy Dávid reagált Gyurcsány Ferenc és Szentkirályi Alexandra nyilatkozatára, miszerint egyikőjük sem akarja őt főpolgármester-helyettesnek