Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
354,46 Ft
Euró
385,15 Ft
Font
450,33 Ft
Bitcoin
67,172 $

Exatlon: Hanna kemény véleménye Zalánról

Várható volt, hogy Szabó-Thomka Hanna nem a lesz a legjobb véleménnyel Novák Zalánról, aki a megosztóbb karakterek közé tartozik.

...svg content...Fotó: Instagram/Szabó-Thomka Hanna
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Sok néző már rég hazaküldte volna a Farm VIP győztesét a súlyos sérülése miatt, miután heteken át semmit nem csinált a pályákon, legalábbis aktív formában. Néhány csapattársának az sem tetszik, hogy mindig irányítani szeretne, és Hanna igyekezett távol tartani magától ettől.

A fiatal lány már nincs játékban, ő is egy halom negatív kritikát kapott, igazán durva véleményeket is írtak róla, de továbbra tagadja, hogy a rossz teljesítménye miatt lett volna rossz kedvű. Ami pedig Zalánt illeti, nem tartozik a kedvencei közé, szerinte a társa szerepe abból áll, hogy irányít, és ezen vágyát éli ki Dominikán. Soron kívül Elfogatóparancs kiadását kérte az izraeli miniszterelnök és a Hamász vezetői ellen a Nemzetközi Büntetőbíróság főügyésze

„Én azt gondolom, Zalán nagyon szeret csapatot, csoportot vezetni, neki más szerepköre nem lehet. Igazából, ahogy ebből a szerepkörből kikerül, onnantól kezdve nem magabiztos, és nem találja magát a csoportban, nem találja magát a helyzetben.”

„Ő neki egy dolog megy jól, az, hogy vezessen egy csoportot. Mindenki döntse el maga, hogy fölötte álljon valaki, és irányítsa minden mozdulatát, és kinek nincs.” – folytatta a válaszában az első és a negyedik évad versenyzője

Lapozó: 1 2