18+

A megtekinteni kívánt tartalom csak felnőtteknek ajánlott.

Elmúltál már 18 éves?

Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
365,71 Ft
Euró
401,23 Ft
Font
479,75 Ft
Bitcoin
62,661 $

Ebben az autóban lelte halálát a 14 éves lány Bács-Kiskun megyében

Csúnyán összetört az autó, amiben a 14 éves lány végül életét vesztette, már nem lehetett rajta segíteni a sérülései miatt.

...svg content...Fotó: Út menti árokba csapódott személygépkocsi a Bács-Kiskun megyei Kéleshalom és Jánoshalma között 2022. február 4-én. A balesetben az autó utasa, egy 14 éves lány életét vesztette. Az autót vezető 19 éves férfi könnyebben sérült. MTI/Donka Ferenc
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

Korábban már beszámoltunk a halálos balesetről, ami Kéleshalom és Jánoshalma között történt pénteken. Két fiatal ült az autóban, de csak az egyikőjük maradt életben, ő könnyebb sérüléseket szenvedett.

A 14 éves lány már nem volt ilyen szerencsés, a sérülései annyira súlyosak voltak, hogy a helyszínen elhunyt. A baleset körülményeit vizsgálják, egyelőre nem tudni, hogy pontosan mi történt, a vezető felelőssége sem tisztázott.

Fotó: Út menti árokba csapódott személygépkocsi a Bács-Kiskun megyei Kéleshalom és Jánoshalma között 2022. február 4-én. A balesetben az autó utasa, egy 14 éves lány életét vesztette. Az autót vezető 19 éves férfi könnyebben sérült. MTI/Donka Ferenc

Kínai hackerek törhettek be az amerikai internetszolgáltatók rendszereibe

Amerikai internetszolgáltatók szupergyors hálózatait érte kibertámadás, mely során érzékeny adatokhoz férhettek hozzá a feltételezett kínai hackerek, derül ki a CNN jelentéséből.

Óriási balesetet vettek videóra az M0-son, becsapódott egy X5-ös BMW

Az idős sofőr hibázott, majd rögtön kiszállt, és megkérdezte, rendben van-e az előtte lévő, akinek totálkárosra törte az autóját.