Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,88 Ft
Euró
400,91 Ft
Font
479,38 Ft
Bitcoin
64,084 $

Kínos jelenet a Váci úton: driftelve fordult ki a rendőrök elé a BMW-vel (videó)

Pechjére közvetlen egy rendőrautó várakozott a lámpánál, amikor kitört a BMW fara, és driftelni kezdett az úton.

...svg content...Fotó: YouTube/Bp-i Autósok Közössége
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

Szép lassan mindenkinek leeshet, hogy egyre több esetben maradhatnak láthatatlanul a szabálysértések, a gyorsulgatások, driftelgetések, szabálytalan előzések, büntetőfékezések, és így tovább.

Mindez annak is köszönhető, hogy egyre több és több autóba szerelnek videókép rögzítésére alkalmas eszközöket. Legutóbb a Váci úton erre csak részben volt szükség, mert a BMW vezetője közvetlen egy rendőrautó előtt dobta el autója hátulját.

Minden bizonnyal nem látta, hogy ott van egy rendőrautó a lámpánál, akik azonban mindent láttak, akárcsak a felvételt rögzítő. A motorhang sem lehetett gyenge, mert egy ilyen driftelést nem éppen alapjáraton hajtanak végre, ami baleset- és életveszélyes lehet.

Ismét kivonult a TEK, videón a győri akció

Miután a bms-s „sikeresen” végrehajtotta a csúszást, a rendőrök odaléptek a gázra, felkapcsolták a villogót, és már mentek is utána. Alább a Bp-i Autósok Közössége által közzétett videót nézhetitek meg a jelenetről, ami valószínűleg nemcsak a bmw-s közösségekben fog elterjedni.

Shane Tusup eddig hallgatott, nagyon keményen üzent Hosszú Katinkának

Shane Tusup keményen üzent Hosszú Katinkának, amire minden bizonnyal lesz válasz az olimpiai legenda részéről.

A tudósok szerint olyan napkitörések jöhetnek, amikre rég volt példa

Az egyik szakértő hangsúlyozta: a következő hónapokban tovább fokozódhat a napkitörések, geomágneses viharok előfordulása, amelyek intenzívebb sarki fényt és potenciálisan veszélyes napviharokat okozhatnak a Földön.