Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
364,13 Ft
Euró
390,73 Ft
Font
456,86 Ft
Bitcoin
61,797 $

A Borussia Dortmund beszállt a Bayern játékosáért folytatott licitbe

Niklas Süle szerződése a nyáron lejár, és úgy döntött, más lehetőségek után néz. 

Fotó: Niklas Süle, a Bayern München (j) és Kylian Mbappe, a Paris Saint-Germain játékosa a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntõjében játszott Bayern München - Paris Saint-Germain elsõ mérkõzésen Münchenben 2021. április 7-én. (MTI/EPA/Lukas Barth)
Sport

Fazekas Kiara Barbara

Szerkesztő

A német lapok információi szerint a Borussia Dortmund szemet vet Niklas Sülére, akit a közelgő nyári átigazolási időszak alatt meg is szerezne, ugyanis a csapat szeretné megerősíteni a védelmét azzal a céllal, hogy a Bundesliga bajnoki címéért szálljon harcba – írja a fichajes.net

A 26 éves védő szerződése a nyáron lejár, és az a célja, hogy máshol is kipróbálja magát, figyelembe véve, hogy az első csapatban való helye nem biztosított, és hogy a 2022-es katari világbajnokságon a német válogatott fontos tagja szeretne lenni. Soron kívül Az Egyesült Államok után az EU-ban is betilthatják a TikTok-ot

Az elmúlt hónapokban több európai topcsapat is kinézte magának, de úgy tűnik, hogy Németországban kíván maradni, hogy közelebb legyen a jelenlegi környezetéhez, annak ellenére, hogy a Real Madrid, a Chelsea és a Manchester United is ajánlatot tett neki.

A Borussia Dortmund a fő opció, akik jelenleg a második legjobb csapat Németországban, és azon kevesek egyike, akik képesek kifizetni neki azt az összeget, amelyet szeretne, ráadásul Haaland távozása ajtókat nyithat meg az új szerződtetések előtt.

A védelem ráadásul pont az a terület, ahol erősítésre szorulnak a dortmundiak, ezért Niklas Süle több mint érdekes opció, akinek a helyzete és a kora is kedvező, ezért a sárga-feketék hamarosan megpróbálnak megegyezni vele. 

Alaptörvény-módosításokat nyújtott be a kormány, az egyik a kegyelmi ügyet érinti

Az Országgyűlés honlapján közzétették a szöveges javaslatokat azokkal az Alaptörvény-módosításokkal kapcsolatban, amelyekről az elmúlt napokban már szó esett.