Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
362,63 Ft
Euró
400,18 Ft
Font
480,37 Ft
Bitcoin
61,477 $

Exatlon: Geri a kirohanásával átlépett egy határt? Így reagáltak a társai

Várható volt, hogy szóba fog kerülni a kihívóknál Geri kirohanása, aki egyáltalán nincs formában, legutóbb nem is tudott a csapat segítségére lenni.

...svg content...Fotó: Instagram/Exatlon Hungary
TV
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Egyelőre Geri teljesítménye is csalódás, többet vártunk tőle, bár jegyezzük meg, hogy ez az Exatlon Hungary All Star, a három évad legjobbjai szerepelnek benne, így senkinek sem könnyű. Bálint talán az egyetlen, aki ugyanazt hozza, mint a legutóbbi szériában, és toronymagas esélyese lehet az újabb 15 millió forintos fődíjnak.

A megnyert napot követően páran leültek beszélgetni a medence szélén, és ismét téma volt Geri a kirohanása miatt, ami sokaknak nem tetszett. Gréti tudta, hogy ilyen karakter a csapattársa, de mégis meglepetten érte a dolog, mert, ha elbukik egy kört, inkább magába fordul, míg egyesek inkább másokat kezdenek el hibáztatni. Soron kívül Kiderült, ki kerül a Fideszből azonnali hatállyal kizárt Győrffy Balázs helyére

Szerinte ez Gerinél is kijött, mert rögtön hárítani kezdte az egészet, hogy nem szurkoltak neki, nem hallotta a csapattársak hangját, vagy csak Zalánét. „Abszolút nem éreztem jogosnak.” Bálint oda is szólt Gerinek, ha zavarja ez az egész, akkor csak menjen, nem fognak most ezzel foglalkozni versenyhelyzet közben.

Exatlon: Szabó-Thomka Hanna a kiesése óta mosolyog, szerinte ez mindent elmond

Gréti elismerte, nekik is meg kell tanulniuk kezelni ezt, hogy ne oda-vissza menjen a szócsata, mert abból nem származik jól. Dorkát kicsit sem lepte meg, hogy Geri így reagált, független attól, hogy szerinte az Exatlonra született.

Lapozó: 1 2