Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,28 Ft
Euró
394,94 Ft
Font
465,84 Ft
Bitcoin
60,765 $

Hamarosan lejár a maximalizált üzemanyagár, 500 forint sem lesz elég egy liter benzinre

Nagyjából két hét múlva véget ér a jogszabály szerint megállapított ármaximalizálás a hazai töltőállomásokon, ami óriási drágulással járhat.

...svg content...Twenty20
Belföld
Author image

Kulcsár Péter

Szerkesztő
TÉMÁK

A mai napon 5 forinttal emelkedik a benzin nagykereskedelmi ára, míg a dízel 6 forinttal fog többe kerülni.

A Holtankoljak.hu szakportál szerint egyre tragikusabb a jelenlegi helyzet, hiszen a gázolaj beszerzési ára már a fixált 480 forint feletti. Ársapka nélkül a 95-ös benzinért már 509 forintot, a gázolajért pedig 525 forintot fizetnénk. Soron kívül Különös közleményt tett közzé a keszthelyi kórház a szülészeti osztály működéséről

A múlt héten mindenesetre az irányadó északi-tengeri Brent piaci jegyzése már egy rövid időre átlépte a 90 dolláros szintet. Ezután azonban kissé visszaesett, mivel általános feltételezés szerint az OPEC+ eheti találkozóján továbblép, és ismét emeli termelési kvótákat, hogy növelje a kínálatot.

Elvben optimizmusra adnának okot az amerikai készletek 1,8 millió hordós növekedésével kapcsolatos várakozások is. Félő azonban, hogy ez az optimizmus átmenetinek bizonyul – írta Azenpenzem.hu portál.

Tovább nehezíti a helyzetet, hogy nőtt a nyomás a valójában egyik legnagyobb termelő, az Egyesült Államok tőzsdén jegyzett olajipari nagyvállalataira, hogy tevékenységük környezetbarátabbá tételére összpontosítsanak ahelyett, hogy több olaj és gáz után kutatnának.

Orbán Viktor szerint az Európai Unió is lejtmenetbe került, de nem adja fel

Orbán Viktor miniszterelnök hangsúlyozta, a háborúpárti paktum ellenére is folytatják az európai jobboldal együttműködésének kiépítését.