Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
369,82 Ft
Euró
396,19 Ft
Font
468,42 Ft
Bitcoin
66,124 $

Ellátási problémákba ütközhetnek a Samsung legújabb zászlóshajói

Minden jel arra utal, hogy a chiphiány rányomhatja bélyegét a nemsokára bemutatásra kerülő Galaxy S22-sorozathoz tartozó készülékek eladási mutatóira.

...svg content...Samsung
Mobil

Kulcsár Péter

Szerkesztő
TÉMÁK

Kevesebb mint tíz nap van hátra a február 9-én esedékes Unpacked show-ig, amelyen a Samsung leránthatja a leplet vadonatúj csúcskészülékeiről, a Galaxy S22 okostelefonokról és a Galaxy Tab S8 táblagépekről.

Jon Prosser szivárogtató azonban baljós híreket közölt az esemény kapcsán, legutóbbi Twitter-bejegyzésében ugyanis arról számolt be, hogy a pletykák szerint a közelgő zászlóshajók első értékesítési dátumait a globális chipkrízis miatt elhalaszthatják. Soron kívül Helyszíni fotókon a Duna apadása, hajóval tüntetik el a nagyobb hordalékot

A pletykák alapján az S22-széria ugyan előrendelhető lesz közvetlenül a február 9-i show után, viszont a hivatalos értékesítés az S22 Ultra esetében február 25-re, míg az S22 és S22+ mobiltelefonoknál március 11-re tolódik.

A Samsung egyelőre nem kommentálta a szállítási késésről szóló pletykákat, és valószínűleg csak az Unpacked esemény során tudhatjuk meg biztosan, hogy pontosan mikor válnak elérhetővé a régóta várt csúcsmobilok.

Benjamin Netanjahu feloszlatja a háborús kabinetet

Az izraeli miniszterelnök hétfőn jelentette be döntését.