Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
365,40 Ft
Euró
394,46 Ft
Font
465,86 Ft
Bitcoin
58,831 $

Február közepétől új felület várja a Gmail üzleti felhasználóit

Az integrált nézet segítségével a felhasználó könnyedén válthat a beérkező levelek, csevegés és megbeszélések között anélkül, hogy a lapot kellene váltania, vagy új ablakot nyitna.

...svg content...Fotó: Mehaniq / Twenty20
Smart

Czinder Tímea

Szerkesztő
TÉMÁK

Hamarosan megváltozott felület fogadja a Gmail üzleti felhasználóit, a Google ugyanis februártól új elrendezést tesz elérhetővé, amelynek használata a második negyedévtől kezdve mindenki számára alapértelmezetté válik. A változás lehetővé teszi, hogy a Workspace csomag részét képező más Google üzenetküldők is integrálódjanak a Gmail felületébe, mint a Google Chat, a Meet és a Spaces.

A most beépített eszközök egyelőre még lebegő ablakban elérhetők, a változás után viszont saját képernyőt kapnak, amelyek a bal oldalon található nagy gombokkal lesznek előhívhatók. A Google integrált nézetnek nevezte el a hamarosan érkező új elrendezést – számolt be a The Verge. Soron kívül Árpád hídi tragédia: a vétkes ámokfutó is meghalt a balesetben

A próbaidőszak február 8-tól kezdődik, a felhasználók számára ekkortól válik elérhetővé az új felület, áprilisig pedig a Google mindenki számára automatikusan be is kapcsolja, ez a beállításokban azonban egy ideig visszafordítható marad. A második negyedév végére eltűnik a hagyományos nézet, és az új felület lesz a Gmail szabványos elrendezése.

A tervek szerint a Google az összes munkavégzés során használt termékét integrálni fogja a Gmailbe, ez az új elrendezés pedig ízelítőt ad, hogyan néz ez majd ki a jövőben. Az integrált nézetről készült képernyőfelvételek szerint a kezelőfelület egységesebb benyomást kelt az átalakítás után.

A Google nyilatkozata szerint a változás a Google üzleti ügyfeleit érinti, kivéve a Workspace Essentials felhasználókat, akik egyelőre kimaradnak a frissítésből. A nem fizető Gmail-ügyfelek fiókjai számára az integrált nézet nem lesz elérhető.

A vártnál is nagyobbat szólhat Orbán Viktor mesterterve, aggódhat Brüsszel

Az elmúlt évek egyik legnagyobb húzása lehet ez Orbán Viktor miniszterelnöktől, ami alapjaiban határozhatja meg Brüsszel és később Európa működését.

Fontos tárgyalás zajlott Szijjártó Péter és Irán között

Szijjártó Péter igyekszik a lehető legjobb hatással lenni a felekre, hogy a Közel-Keleten ne történjen eszkaláció, és az EU nyisson Irán felé, kommunikáljanak egymással a biztonság érdekében.