Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
356,90 Ft
Euró
387,48 Ft
Font
451,70 Ft
Bitcoin
65,716 $

Az Orbán Viktor vezette kormány tartotta a szavát

Közvetlen a választások előtt Varga Mihály is fontos számadatokat osztott meg a hivatalos Facebook oldalán keresztül, ami rámutat arra, hogy a kormány állta, tartotta a szavát.

...svg content...Fotó: Fotó: A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (k) nyilatkozik a sajtónak az európai konzervatív pártvezetők találkozóján Madridban 2022. január 29-én. A magyar kormányfő mögött balra Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán
Belföld

Takács Petra

Szerkesztő

Hamarosan választásokat rendeznek Magyarországon, melynek végén kiderül, hogy új szereplő lép a képbe, vagy Orbán Viktor marad a helyén, aki hosszú évek óta irányíthatja az országot. Heteken belül még izgalmasabbá válhat a helyzet, miközben újabb és újabb számadatokat kapunk a kormány által elért eredményekről.

Legutóbb Varga Mihály tett közzé egy ezzel kapcsolatot statisztikai mutatót, amin jól látható, hogy a 2016-os adócsökkentési és béremelési megállapodásnak megfelelően jelentősen csökkentek a munkát terhelő adók. Soron kívül Orbán Viktor fontos bejelentéseket tehet péntek reggel, Robert Fico is téma lesz

Kiderült, mit tesznek a magyar vállalatok a klímakatasztrófa árnyékában

2016 óta például kevesebb mint a felére mérsékelték a munkáltatói adóit, ami egészen pontosan 28,5%-ról 13%-ra csökkent. Ez egyúttal azt is jelenti, hogy csak az idei évben 2700 milliárd forinttal kevesebb adó terheli a Magyarországon működő cégeket.

Emellett az átlagbér a 2016-os bruttó 270 ezer forintról 430 ezer fölé nőtt, amit szintén az adócsökkentés tett lehetővé.

Miért nincs F-vitamin? Itt a válasz

Többekben is felmerülhetett már, ezek a szerves vegyületek miért pont az ábécé betűiről kapták a nevüket, illetve az is, miért maradt ki látszólag néhány betű a sorból.