Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
362,63 Ft
Euró
400,18 Ft
Font
480,37 Ft
Bitcoin
61,477 $

Exatlon: Monoki Lehel a kulisszák mögött, itt vannak a formás mexikóiak (videó)

Ránézésre sem lesz könnyű dolga a magyar csapatnak, a lányok is igen erősnek tűnnek, de ők sem bízhatják a véletlenre a dolgokat.

...svg content...Fotó: Instagram/Exatlon Hungary
TV
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az Exatlon Hungary All Star egy több mint különleges verseny, bizonyos szempontból a kihívók számára még inkább az, hiszen egyrészt bajnokok ellen futhatnak napi szinten, akik hatalmas eredményekkel a hátuk mögött tértek vissza Dominikára.

Másrészt megtapasztalhatják, hogy milyen válogatottban szerepelni, milyen érzés felhúzni a címeres mezt. Már önmagában ezért az egy pillanatért is megéri ott lenni, mert valóban különleges lehet. Soron kívül Kiderült, ki kerül a Fideszből azonnali hatállyal kizárt Győrffy Balázs helyére

Az előző szezonban is nagyon izgalmas volt látni, ahogy a magyar csapat Mexikó legjobbjai ellen küzdött. Nem volt könnyű dolguk, ám az egyik napon olyan szinten meglepték az ellenfeleiket, hogy nem is tértek magukhoz.

Tóth Andi ágyban fekve vette fel, ahogyan énekel (videó)

Ez egyfajta visszavágó is a két csapat között, Mexikó pedig újra bizonyítani akarja, hogy ők a legjobbak. Valóban kiváltság ebben a versenyben rajhoz állni, átérezni ennek az egésznek a különleges hangulatát, és nemcsak a versenyzők részéről.

Lapozó: 1 2

Szentkirályi Alexandra Vitézy Dávidnak üzent, ezt várja tőle pénteken

A pénteki egy újabb fontos nap lesz Budapest életében, és Szentkirályi Alexandra számít Vitézy Dávid szavazatára.

Marco Rossi elmondta, hogyan szerezhetünk pontot Hollandia ellen

Nem titok, hogy Hollandia a favorit a következő Nemzetek Ligája mérkőzésen, de ez még nem jelenti azt, hogy ne okozhatnánk meglepetést.

Bajnokok Ligája: videón a Juventus győzelme, Gulácsiék fájdalmas hazai eresége

Eddig a lehető legrosszabbul alakul Gulácsi Péterék sorsa a Bajnokok Ligájában, ugyanis két lejátszott mérkőzést követően még csak pontjuk sincs, addig a Juventus duplázott.