Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,071 $

Bejelentették a PS Plus februári játékfelhozatalát

Az év második hónapjában sem maradnak fantasztikus game-ek nélkül a PS Plus előfizetői.

...svg content...Sony
Konzol/Videójátékok

Kulcsár Péter

Szerkesztő
TÉMÁK

A Sony szokásához híven január utolsó péntekén felfedte a következő hónapban érkező PS Plus-játékokat, amelyek közül egy kizárólag PS5-ön lesz elérhető, míg két alkotás PS4 konzolon is játszható.

Mindhárom game-et jövő hét keddtől, vagyis február 1-jétől kezdődően tölthetjük le és telepíthetjük konzolunkra, abban az esetben, ha rendelkezünk PS Plus előfizetéssel, amelynek első két próbahete ingyenes. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

A japán videójáték-ipari óriás egy rövid ízelítő videót is közzétett YouTube-on, amelyen megcsodálhatjuk a Planet Coastert, az EA Sports UFC 4-et, valamint a Tiny Tina’s Assault on Dragon Keep: A Wonderlands One-Shot Adventure-t akció közben, teljes mivoltjában.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.