Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
363,49 Ft
Euró
389,49 Ft
Font
455,42 Ft
Bitcoin
57,696 $

Exatlon Hungary: dráma a kihívóknál, egy bajnok sem fog kiesni pénteken

Egy újabb nagyon izgalmas és látványos végjátékot láthattak a nézők, egy pillanatig sem unatkozhattak.

Fotó: Instagram/Exatlon Hungary
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az jól látszott a bajnokokon, hogy sokkal jobb formában vágtak neki ennek a két végjátéknak, már csak amiatt is, mert kiderült, hogy a kihívóknál komoly gondok vannak.

Hanna mindenki előtt tálalt ki, hogy nem élvezi a versenyzést, és már biztosan nem fog beilleszkedni a csapatba. Ennek alapján kész csoda, hogy még nem adta fel, de az őt körülvevő balhé negatív hatással volt a csapatra. Soron kívül Ösztöndíjjal jutott be a Harvardra egy budapesti gimnázium tanulója

Kása András például elsírta magát emiatt a reggelinél, melynek ideje alatt egy ideig Dorka nem volt hajlandó hozzászólni Zalánhoz, míg Hanna újra összekapott Gerivel. Felsorolni is nehéz lenne a vitákat, amik mind a bajnokoknak kedveztek.

Exatlon: fontos információk Zalán és Adu állapotáról

Az első szettben a bajnokok nagyon elhúztak, és amikor már úgy tűnt, hogy simán nyernek, a kihívók elkezdtek felzárkózni. A pont azonban a piros csapaté lett, a kihívólányok nem tudták legyőzni a bajnokokat.

Lapozó: 1 2

Kikapott a PSG a Dortmundtól a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén

A PSG egy nagyon erős Dortmund ellen játszott a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén.

Adatvédelmi botrányba keveredhet az egyik legismertebb légitársaság

Vizsgálatot indított az ausztrál Qantas légitársaság egy lehetséges adatvédelmi probléma miatt, amely során nyilvánossá válhattak egyes utasok személyes adatai.