Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,53 Ft
Euró
392,15 Ft
Font
457,95 Ft
Bitcoin
63,392 $

Exatlon: kínos reggel, Dorka még csak hozzá sem szólt Zalánhoz

Novák Zalán olyannyira kihúzta a gyufát Salander Dorkánál, hogy még csak hozzá sem szólt a csapattársához az előző napon történtek miatt.

Fotó: Instagram/Novák Zalán
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Egyre kellemetlenebb és kínosabb a helyzet a kihívóknál, noha eddig rendre azt hangsúlyozták, hogy minden a legnagyobb rendben van. Az eredmények ezt támasztották alá, de Hanna és Dorka részéről érezhető volt, hogy történni fog valami…

Nem okozott túl nagy meglepetést, hogy tőlük indult el a vita, de amit Hanna kommunikált a csapat és a külvilág felé, még a bajnokoknál is kiverte a biztosítékot, méghozzá elemi erővel. Mintha még ő lett volna megsértődve, miközben egyértelmű, hogy nem egy jobb játékos van nála odakint. Soron kívül Megtalálták az állami gondozásból eltűnt 13 éves fiút

Talán ezt sem könnyű elfogadnia, ahogyan Zalán útmutatásait, bár azzal Hanna sincs kibékülve. Olyannyira nem, hogy másnap reggel a reggelinél még csak hozzá sem szólt Zalánhoz, aki igyekezett nyitni a lányok felé.

Exatlon: Mischinger Péter érdekes magyarázata a kiesésére, van benne valami

A két lánynak már nagyon elege van Zalánból, és korábban Dorka meg is jegyezte, jobban örülne egy olyan játékosnak, aki tud futni, mert a társa hetek óta nem csinál semmit, csak a pálya széléről igyekszik irányítani.

Lapozó: 1 2

6.5-es erősségű földrengés rázta meg Jáva szigetét

6.5-es erősségű földrengés rázta meg az indonéziai Jáva szigetének partjait, a rengéseket egészen Jakartáig és Bandungig érezni lehetett.