Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,035 $

Szerdán egy órára elnémult a Discord, a hibát API-kiesés okozta

A felhasználók a várakozás során Twitterre özönlöttek, és mémekkel dobták fel az unalmas várakozást.

...svg content...Fotó: Mehaniq / Twenty20
Smart

Czinder Tímea

Szerkesztő
TÉMÁK

Szerdán több mint egy órára elnémult a Discord, a gamerek kedvelt hangalapú csevegőszolgáltatása. A világszerte több millió felhasználót érintő hiba okát negyedórán belül azonosították, megoldása azonban hosszabb időt vett igénybe.

„Jelenleg egy széleskörű API-kiesést vizsgálunk, és azon dolgozunk, hogy ezt a lehető leghamarabb elhárítsuk” – jelentette be a Discord, miközben a DownDetector nevű kiesési oldalon masszívan megugrott a jelentések száma.

A közlemény szerint a helyzetet súlyosbította „egy másodlagos probléma az egyik adatbázis-klaszterükön”. A teljes helyreállításig a vállalat korlátozta a megengedett bejelentkezések számát – számolt be az rt.com.

A kedvenc kommunikációs platformjuktól megfosztott felhasználók a Twittert árasztották el mémjeikkel, miközben a kiesés valódi okát találgatták. A hiba nem csupán azoknak okozott kellemetlenséget, akik a Discord segítségével koordinálják multiplayer játékukat, de azok számára is, akik társasági életüket bonyolítják a felületen; többen a kapcsolataik károsodásáról is beszámoltak.

Lemondással fenyegetőzik az izraeli védelmi miniszter, ha nem fogadják el a háborús tervét

Az izraeli háborús kabinet egyik tagja lemondással fenyegetőzik, amivel válaszút elé állította Benjamin Netanjahu miniszterelnököt.

Nem szeretik a fiatalok, ha az influenszerek politizálnak

Egy friss felmérés szerint a magyar fiatalok többsége nem különösebben vevő az influenszerek politikai állásfoglalására.

Kirúghatja a Barcelona Xavit, de az a klubnak is nagyon fájna

A Mundo Deportivo friss beszámolója szerint jelentős anyagi terhet jelentene a Barcelonának, ha úgy döntene, hogy végül meneszti Xavit a vezetőedzői posztról.