Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
360,43 Ft
Euró
388,29 Ft
Font
452,59 Ft
Bitcoin
63,283 $

Az edzői stáb tagja tehette a kamerát a női kézicsapat öltözőjébe

A rejtett kamerát a múlt héten találták meg a magyar játékost is foglalkoztató német csapat öltözőjében. 

Fotó: Pixabay
Sport

Fazekas Kiara Barbara

Szerkesztő

A TuS Metzingen női csapatában magyar játékost és szakembereket is foglalkoztatnak, az ő csapatuk öltözőjében találtak rejtett kamerát a múlt héten. 

Rott Ferenc, a Bundesliga harmadik helyén álló magyar csapat klubmenedzsere a DIGI Sport műsorának elmondta, hogy a gyanúsított az edzői stáb egyik tagja.  Soron kívül Akkora a forráshiány, hogy a Műegyetem működése is veszélybe került

„A rendőrség nagyon gyorsan talált gyanúsítottat, aki sajnos az edzői stáb tagja. Ezek után a játékosok a sokk ellenére vállalták a játékot a Bietigheim ellen, és utána öt nap szabadságot kaptak, hogy mindenki haza tudjon utazni a családjához. Ma találkozik a csapat először, remélem, a történtek ellenére jó állapotban térnek vissza”

– mondta. 

A csapat a soraiban tudja a magyar válogatott Albek Annát, és Rott Edinát, Rott Ferenc feleségét, az edzőt, aki korábban a Pécs, a Vasas és a Spartacus csapatait erősítette. 

„Szoros kapcsolatban vagyunk a rendőrséggel és az ügyvédünkkel, és egy erre szakosodott német szervezettel, amely lelki segélyszolgálatot nyújt a szexuális áldozatoknak. Ez nem az első eset idén a Bundesligában. Szeptemberben egy bajnoki előtt már kamerákat találtak a tusolóban. Akkor nem voltak videofelvételek, mert még előtte felfedezték. Abban bízunk, hogy ez nem egy szervezet, akik együtt dolgoznak, hanem egyéni eset. A héten tartottunk egy konferenciát a klubokkal és a szövetséggel, és innentől még jobban fogjuk figyelni, hogy kik vannak a csapatok körül, és az öltözőket igyekszünk átvilágítani”

– idézi a Nemzeti Sport.

Kínos vereséget szenvedett a Manchester United, még mindig nem rúgták ki Ten Hagot

Nagyon úgy tűnik, nincs olyan eredmény, ami után ne rúgnák ki Ten Hagot, legutóbb a Crystal Palace ellen szenvedtek kínos vereséget.

Akkora a forráshiány, hogy a Műegyetem működése is veszélybe került

A Budapesti Műszaki Egyetem (BME) rektora és a karok dékánjai sürgős költségvetési támogatást kértek a Kulturális Innovációs Minisztériumtól a 2024-es évre.

Több mint ezer ismeretlen objektumot azonosítottak a Naprendszerben

A Hubble űrteleszkóp régi felvételeinek feldolgozása során több mint ezer, eddig ismeretlen objektumot fedeztek fel a Naprendszerben.