Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,162 $

Exatlon Hungary: több nézőnek sem tetszik Ujvári Iza versenyzése, máris taktikázik?

Nem egy néző jegyezte meg a közösségi médián keresztül, hogy nemigazán tetszik nekik az, amit Ujvári Iza csinál.

...svg content...Fotó: Instagram/Ujvári Izabella
TV

Hujber Dávid

Szerkesztő

Ujvári Iza a harmadik évadban szerepelt, és noha nem tartozott a legesélyesebbek közé, egész messzire jutott. Ez részben annak is köszönhető volt, hogy napokat pihent a lábsérülése miatt, ami végül nem jött rendbe, és fel kellett adnia.

Most visszatért, de a lábán ismét ott van a rögzítő, és noha csak az évad elején járunk, máris voltak üres napjai. A teljesítménye azonban meggyőzőbbnek tűnik, mint legutóbb, de Jósa Danny kiszúrt valamit, amiben nem teljesen biztos. Soron kívül Verőcei halálos hajóbaleset: felvételek a kutatásról az eltűntek után

Kempf Zozo-val beszélgetett erről, aki történetesen nagyon jó barátja Izának, és kíváncsi volt, hogy hogyan reagál erre a csapattársa. Danny megkérdezte Zozo-t, szerinte ki az egyéni játékos a mezőnyből, mert ő kiszúrt valakit, aki nem más, mint Iza.

Danny szerint Iza másképpen játszik, mint tavaly, és úgy látja, hogy nagyon tudatosan próbál játszani a futballista. Sok nézőhöz hasonlóan észrevette, ha Iza kis fájdalmat érez, akkor inkább nem akar menni, de Zozo nem lát ebben ennyit.

Exatlon Hungary: itt az újabb nagy bejelentés (videó)

Zozo megvédte a csapattárást, és szerinte inkább arról van szó, hogy Iza tanult a tavalyi évből, és fél a sérüléstől. „Én nem vettem észre eddig, hogy bárki egyéni játékosként gondolkodna.” – mondta Zozo, míg a nézők egy része nem ezen a véleményen van.

Lapozó: 1 2

Hajdú Péter szerint Magyar Péter csak köszönettel tartozik Orbán Viktoréknak

Hajdú Péter hosszasan reagált Magyar Péternek egy bejegyzésben, és azt mondta, többek között Orbán Viktornak, Mészáros Lőrincnek és Rogán Antallnak is köszönettel tartozik.