Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
366,21 Ft
Euró
391,08 Ft
Font
457,87 Ft
Bitcoin
60,272 $

Stana Alexandra szerint nem szerette el Horváth Grétától a férjét, és nagyon szeretne anyuka lenni

Stana Alexandra ismét nyilatkozott Horváth Gréta és Meggyes Dávid kapcsán, ugyanis ő lett Gréta férjének új párja.

Fotó: Instagram/Stana Alexandra
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Korábban a TV2-nek adott interjújában beszélt arról, hogyan is szerettek egymásba Dáviddal. Gréta közös életet tervezett a férjével, aki azonban úgy döntött, hogy kilép ebből, és Alexandra oldalán találta meg a boldogságot.

A sors furcsa fintora, hogy a Dancing with the Stars táncosa is egy házasságból lép ki, de elmondása szerint itt sem arról van szó, hogy ebben szerepet játszott volna egy harmadik fél. Egyszerűen nem ugyanarra haladt az életük, és már az esküvő előtt is voltak gondjaik, amit a nagy esemény nem oldott meg. Soron kívül Beismerte a gyógyszergyártó, hogy vérrögöt okozhat a Covid-oltóanyaga

Alexandra soha nem kapott ekkora figyelmet, mint most, még a Dancing with the Stars két évada alatt sem. Vannak, akik támadják őt a közösségi médián keresztül, de tisztázta, nincs köze ahhoz, hogy Dávid elhagyta Grétát.

Kulcsár Edina első dala tarol, már 1 millió felett jár a megtekintési szám

A Hot magazinnak adott interjújában részletesen mesélte el, hogy mi is történt pontosan, és amikor Dáviddal közösen érezték, valami kialakulhat közöttük, ami több a barátságnál, a párja hazament, és közölte Grétával, hogy szeretne elköltözni.

Lapozó: 1 2

Családi tragédia Nádasfőn: egy férfi életét vesztette, a feleségét gyanúsítják a gyilkossággal

Egy férfi életét vesztette, egy nő és két gyermek pedig megsérült. Most friss részletek láttak napvilágot a tragédiáról.