Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,305 $

Exatlon Hungary: miért teljesít rosszul Ungvári Miklós?

Egyelőre nemigazán megy a verseny Ungvári Miklósnak, nem tud a csapat segítségére lenni, ami hosszú távon sokba kerülhet.

...svg content...Fotó: Instagram/Ungvári Miklós
TV

Takács Petra

Szerkesztő

Ungvári Miklós is tagja az Exatlon Hungary All Star mezőnyének, miután korábban már szerepelt az egyik szériában. A nagy bajnok idén októberben ünnepeli a 42. születésnapját, és így az egyik legidősebb szereplője a műsornak.

Mivel hatalmas sportmúlttal rendelkezik, és még mindig fitt, nem jelenthet gondot számára a folyamatos versenyzés. Más kérdés, hogy vannak nála gyorsabb és ügyesebbek is, de ez sokszor napi szinten változik. Soron kívül Hajóbaleset történt Verőcénél, többen meghaltak és eltűntek

Az azonban tény, hogy a legendás cselgáncsozónak eddig nem jött ki a lépés, ami nemcsak számára lehet aggasztó, mivel sok pontot szereznek rajta a kihívók. Az elmúlt hetekben pedig betegség miatt nem számíthattak rá, így azt sem mondhatjuk, hogy csúcsformában lenne.

Rubint Réka elismeri, már nem tudja tartani a tempót a fiával futás közben

Azok, akik a második és a harmadik évadban szerepeltek, előnyben lehetnek vele szemben, mert frissebb az emlékeik. A legutóbbi szezon szereplői például csak alig eshettek ki a ritmusból, addig Ungi évek óta nem szerepelt ezeken a pályákon, ahol ezelőtt 2019-ben járt először.

Lapozó: 1 2

Gyurcsány Ferenc láthatóan nem bízik Magyar Péterben: „Mondják, mit tudnak Magyarról?”

Miközben Magyar Péter és Gyurcsány Ferencék egyre inkább egymással hadakoznak, a Fidesz továbbra is stabil.

Ezekkel a gólokkal lett második a Paks a Ferencváros mögött (videó)

A Kisvárdát fogadta a Paks, és ugyan a csapat az elmúlt időszakban igen rossz formát mutatott, győzelemmel és ezüstéremmel zárta az NB1-es szezont.